Ekrem İmamoğlu'ndan Soylu'ya tepki, Erdoğan'a çağrı: Kini mi var başka hesabı mı var?

Ekrem  İmamoğlu'ndan Soylu'ya tepki, Erdoğan'a çağrı: Kini mi var başka hesabı mı var?
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Vakfı'nın kurban bağışı toplamak için devletten izin talep ettiğini, ancak hiçbir gerekçe sunulmadan talebin reddedildiğini duyurarak isyan etti. İmamoğlu'nun siteminin ardından İçişleri Bakanlığı geri adım attı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Vakfı'nın kurban bağışı toplamak için devletten izin talep ettiğini, ancak hiçbir gerekçe sunulmadan talebin reddedildiğini sosyal medya hesabından bir video yayımlayarak duyurdu. 

ERDOĞAN'A ÇAĞRI, İÇİŞLERİ'NE TEPKİ!

Paylaştığı videoya "132 bin aileye bu kötülüğü neden yapıyorsunuz? Aklını, vicdanını, insanlığını yitirmemiş devlet görevlilerine sesleniyorum; bu yanlıştan bir an önce dönmelisiniz" notunu düşen İmamoğlu, "İhtiyaç sahibi 132 bin ailenin evine bir kilo kıyma girmesine gönlü razı olmayan, onların bayramda yüzünün gülmesini istemeyen bir kişi var o da İçişleri Bakanı" ifadelerini kullanarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. 

O ANLAR:

 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN GERİ ADIM

İçişleri Bakanlığı açıklama yaparak, kurban bağışına izin verildiğini duyurdu. Açıklamada,  "İstanbul Vakfı'nın Kurban Bayramı Yardım Toplama Kampanyası'na izin verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar