Ekrem İmamoğlu: Bekir Coşkun’un adını yaşatacağız

Ekrem İmamoğlu: Bekir Coşkun’un adını yaşatacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kısa süre önce kaybettiğimiz duayen gazeteci Bekir Coşkun’u anarak “Hayvan sevgisinin bu ülkede artmasına büyük katkı verdiğini bildiğim sayın Bekir Coşkun'un ismini hem bu özelliğiyle hem de Türkiye’ye kattığı çok değerli fikirleriyle her zaman yaşatacağız” dedi.

İş insanı ve hayvan sever İpek Kıraç'ın başlattığı mobil uygulama “SemtPati” projesini hayata geçirmek üzere İBB ile yapılacak işbirliği protokolünün imza töreni Florya'daki İstanbul Planlama Ajansı'nda düzenlendi.

Eyüpsultan ilçesi Göktürk Mahallesi’nde pilot olarak başlayan uygulamayı 6 ay içinde bütün İstanbul'a yaymak istediklerini dile getiren İmamoğlu, “SemtPati teknolojinin, kent yaşamını iyileştirmek ve güzelleştirmek adına atılmış çok değerli bir akıllı kent uygulamasıdır. Yerel katılımcılık ve demokrasi örneğidir” dedi.

İmamoğlu şunları söyledi:

*Çok değerli basın mensupları da bizlerle beraber onlara teşekkür etmiştim ama açıkçası özellikle hayvan sevgisinin bu ülkede artmasına, yaygınlaşmasına, hayvan haklarının gelişmesine büyük katkı verdiğini bildiğim kıymetli gazeteci -ki birkaç gün önce kaybettik- sayın Bekir Coşkun’u da buradan rahmetle anıyoruz.

*İnşallah Bekir Coşkun beyefendinin ismini de hem bu özelliğiyle hem de Türkiye'ye kattığı çok değerli fikirleriyle her zaman yaşatacağımızı buradan belirtmek istiyorum.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar