Ekrem İmamoğlu 'adaylık' sorusunu yanıtladı

Ekrem İmamoğlu 'adaylık' sorusunu yanıtladı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk’te Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı. İmamoğlu, sürekli olarak gündeme getirilen seçimlerde aday olup olmayacağına dair sorulara da son bir kez daha açıklık getirdi.

2010 nisan ayından beri Kılıçdaroğlu''nun yol arkadaşı olduğunu ifade eden İmamoğlu, bu konularda manipülasyon yapmaya çalışanların mağlup olacaklarını dile getirerek "Aylarca, günlerce altyazılarda ''Kılıçdaroğlu mu, İmamoğlu mu?'' diye yazılır mı? Bu başka bir şey." ifadelerini kullandı.

"7-8 KEZ SÖYLEDİM"

İmamoğlu aday olup olmayacağına dair soruya, "Ben cumhurbaşkanı adayı olarak ortaya çıkmadım ki. İstanbul seçimleri, yaşanan 2 seçim insanların gündemine, zihnine böyle bir tarif yapmış. Bunun sebebi ben değilim. Bana ''Hiç reddetmediniz'' diyorsunuz. En az televizyonlarda 7-8 kez benim böyle bir niyetim olmadığımı söyledim. Ben en sorumlu koltukta oturuyorum. Benim sorumluluklarım var" yanıtını verdi.

"NEFER OLMAK DÜŞER"

Sözlerini sürdüren İmamoğlu, "Şimdi bir 6''lı masa var ve Türkiye''nin geleceğini tasarlıyor. Genel başkanımız çok özel işler yaptı. İYİ Parti''ye 20 vekil vererek muazzam bir hamle yaptı. Bu süreç bizi 2019''da Millet İttifakı sürecine taşıdı. Altılı masanın direği genel başkanımız. Benim de iradem genel başkanımızdan yanadır. İmza atacağı karar Ekrem İmamoğlu''nun da kararıdır. Ekrem İmamoğlu''ndan genel başkanımıza daha yakın bir CHP''li olamaz. Orada attığı imzanın altına bize nefer olmak düşer" açıklamalarında bulundu.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar