Ekranlara geri dönen Buket Aydın’a hem iktidardan hem de muhalefetten darbe

Ekranlara geri dönen Buket Aydın’a hem iktidardan hem de muhalefetten darbe
Kanal D'den istifa eden Buket Aydın Haber Global ile ekranlara geri dönmüştü. İlk konuğu Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olan Aydın'ın hem iktidardan hem de muhalefet cephesinden isimlere götürdüğü tekliflerden art arda olumsuz yanıt aldığı öğrenildi.

Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber Sunucusu iken istifa eden ve Haber Global'de yayımlanan "Buket Aydın ile Koltuk" programıyla ekranlara dönen Buket Aydın'ın konuk bulamadığı ve hem hükümetten hem de muhalefetten birçok ismin programa katılma teklifini reddettiği iddia edildi.

Buket Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 31 Mart yerel seçimleri sürecinde Kanal D’de söylediği "Ankara, Adana, Bursa ve Mersin belediyelerini kazanacağız" sözlerine gülerek karşılık vermiş ve büyük tepki toplamıştı.

Aydın'ın Kanal D Ana Haber Sunucusu olarak görevine son verildiğinde "Bülteni ben sunacağım" diyerek stüdyoya girmeye çalıştığı, ancak kanal güvenliğinin kendisini zorla dışarıya çıkardığı da iddia edilmişti.

Odatv'nin Haber Global kulislerinden aktardığı iddiada, Buket Aydın'ın geçmişi nedeniyle konuk bulamadığı, hem hükümetten hem de muhalefetten birçok ismin "konuk" teklifini reddettiği ifade edildi.

Buket Aydın'ın bu nedenle programını yapamama ihtimalinin olduğu, son çare olarak ise eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teklif gittiği ve onu ekrana çıkardığı belirtildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar