Ekonomist Selçuk Geçer gizlenen dolar kurunu açıkladı

Ekonomist Selçuk Geçer gizlenen dolar kurunu açıkladı
Ekonomist Selçuk Geçer, "Türkiye'deki fiyatlara bakınca aslında doların 20 liranın üzerine çıktığını gösteriyor. Yüzde 50'lik bir artış gözüküyor. Bunu dolara göre ayarladığımızda yüzde 40'lık fark var" dedi. 

UZMAN İSİM GİZLENEN DOLAR KURUNU AÇIKLADI

Ekonomist Selçuk Geçer, altın ve dolar tahminini güncelleyerek yatırımcılara stagflasyon uyarısı yaptı. Dolar kuru müdahaleler nedeniyle 14 seviyesinde seyrederken ekonomist Selçuk Geçer''den korkutan tahminler geldi. Altın ve Para Piyasası Uzmanı Selçuk Geçer yaptığı yorumlarda şunları söyledi ve yatırımcılara tavsiyelerde bulundu:

"BİR FIRTINA YAKLAŞIYOR"

"Bir fırtına yaklaşıyor. Bazen ''güneşi görüyoruz'' derken yeni bir haberle krizin daha dibine gittiğimizi görüyoruz. Sadece Türkiye kaynaklı değil bu. Dünyadan da iyi haberler gelmiyor.

Milli Gazete''nin haberine göre, altın yüksek fiyatlarını korumaya devam ediyor. Peki bütün bunlar rağmen dolar neden yükselmiyor? Dolar sabit kalmıyor aslında. Bugünler az uyuyacağız. Çok uzun uyanık kalacağız

Döviz beklentileri yıl sonuna göre yükseliyor. Bunlar iyi beklentiler. Türkiye''deki fiyatlara bakınca aslında doların 20 liranın üzerine çıktığını gösteriyor. Yüzde 50''lik bir artış gözüküyor. Bunu dolara göre ayarladığımızda yüzde 40''lık fark var. Dövizin üzerine koyduğumuzda 20 liralık bir fiyatlama olduğunu görüyoruz”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar