Ekonominin hali '300 metre'den görülüyor

Ekonominin hali '300 metre'den görülüyor
İndirimli ürünlerin yarattığı izdiham haberlerine her gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu defa 300 metrelik bir kuyruk oluşmasına neden olan indirim haberi, Samsun'dan geldi. Vatandaşların 1 TL'lik döner yeme isteği yoğunluğun kısa sürede artmasını sağladı.

EKONOMİNİN HALİ '300 METRE'DEN GÖRÜLÜYOR

Alım gücünün düşmesiyle birlikte indirimli ürünleri çok daha fazla takip etmeye çalışan vatandaş, duyduğu tüm indirim haberlerine büyük ilgi gösteriyor. Samsun’da açılışa özel et dönerin fiyatını 1 TL yapan restoranda izdiham oluştu. Vatandaşlar 1 TL’ye döner almak için 300 metrelik kuyruk oluşturdu.
 
FAZLA DÖNER ALMAK İSTEMİŞLER!
 
Atakum ilçesinde faaliyete geçen bir restoran açılışa özel 20 TL değerindeki et dönerin fiyatını 1 TL yaptı. Kampanyayı duyan vatandaşlar ise açılış saatinden dakikalar önce restoran önünde yerini aldı. Yoğunluğun yaşandığı restoran önünde metrelerce kuyruk oluştu.
 
100 kiloluk dönerin kesildiği kampanya dahilinde, kimi vatandaşlar birden fazla döner almak istediklerini söylerken kimileri ise öğrenci olduklarını ve fırsatı değerlendirmek istediklerini belirtti. (İHA)
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar