Eğitim Uzmanı Cihat Şener, Nagehan Alçı’ya katlanamadı

Eğitim Uzmanı Cihat Şener, Nagehan Alçı’ya katlanamadı
Habertürk’e konuk olan Eğitim Uzmanı Cihat Şener, okulların yüz yüze eğitime açılmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunurken Nagehan Alçı’nın araya girmesine tepki göstererek, “Beni yayından alınız” dedi.

Habertürk’ten Muharrem Sarıkaya’nın konuğu olan Eğitim Uzmanı Cihat Şener, okulların yüz yüze eğitime açılmasıyla ilgili yeterli önlemler alınıp alınmadığını sorgularken, “Geçen sene neredeydiniz? Niye geçen sene önlemeler almadınız da bir Milli Eğitim Bakanı değiştirdik?” dedi.

"CİHAT BEY'İ ÜZÜLEREK DİNLİYORUM"

Şener konuşurken araya giren Nagehan Alçı, okulların açılmasıyla ilgili "1,5 yıl sonra 18 milyon çocuğun okullara kavuştuğu gün bu kadar moral bozulmasını, bu kadar tecrübeli Cihat Bey'i üzülerek dinliyorum" diye konuştu.

"KANAL SİZİN NASIL OLSA”

Şener ise Alçı'nın araya girmesiyle, "Müsaade ederseniz sözümü kesmemeniz mümkün mü acaba? Kanal sizin nasıl olsa, dikkatimi dağıtmayın. Muharrem bey beni yayından alınız" diye tepki gösterdi. Alçı, "Nihayet bu konuda pozitif bir gündem yarattık, o yüzden isyan ediyorum, lütfen motivasyonu bozmayalım" dedi.

Moderatör Sarıkaya ise sık sık "Nagehan lütfen müsaade eder misin?" diyerek araya girmeye çalıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar