Efsane dizi için Guinness'e başvuru yapıldı

Efsane dizi için Guinness'e başvuru yapıldı
Nevşehir Belediyesinin düzenlediği bir etkinliğe katılan oyuncu Tamer Karadağlı, ziyarette yaptığı açıklamada, kendisinin de rol aldığı "Çocuklar Duymasın" adlı televizyon dizisine yoğun ilginin devam ettiğini belirterek, Guinness Rekorlar Kitabı'na başvuru yapıldığını söyledi.

Tamer Karadağlı, "Çocuklar Duymasın dizisinin tekrarları ile her bir bölümü 900 ila 3 bin 500 civarı yayınlandı. Guinness'e başvuru yapıldı. Dizi başarılı olduğu, beğenildiği ve sevildiği için tekrarları izleniyor. Yeterince gösterimi yapıldı, bu nedenle yeni bölümlerin çekimleri yapılmayacak." dedi.

Çocuklar Duymasın'ın ilk bölümü 16 Ocak 2002'de TGRT'de yayınlandı. Yayınlanan 13 bölümün ardından 16 Nisan 2002'de atv'ye geçti. 2 sezon atv'de yayınlandıktan sonra 3. sezonu Eylül 2003'te Star TV'de yayınlandı. Başrol oyuncularından Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın özel hayatlarından dolayı diziden ayrılmaları sonucunda dizinin 4. sezonu Çocuklar Ne Olacak adıyla yayınlandı ve dizi Mayıs 2005'te sona erdi. 2009'da FOX'da yeniden başlaması planlandı; fakat ekonomik kriz nedeniyle dizi bir süreliğine ertelendi. Ardından 5 Ağustos 2010'da 5. sezonuyla yeniden atv'de yayınlanmaya başladı. Yeni bölümleri çekilmeye başladı. 2013 Eylül ayında Fox TV ekranlarında 3. defa başladı. Dizi 160. bölümde sona ermiştir. 2017 yılında yeniden Kanal D'de gösterilmeye başlandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar