Esenyurt'ta yine Afrikalılara baskın! Bu kez parti değil...

Esenyurt'ta yine Afrikalılara baskın! Bu kez parti değil...
Esenyurt'ta Nijeryalıların partisi bitmiyor. Mahalle sakinleri "Güçlü Ateş Yaşam Derneği" yazısı bulunan dükkana yabancı uyruklu kişilerin girdiğini görünce polis ekiplerine haber verdi. Polisin baskın yaptığı mekan Nijeryalıların derneği çıktı.

Esenyurt'ta polis ekipleri "parti düzenleniyor" ihbarı üzerine harekete geçerek baskın yaptı. İçeriye giren ekipler dükkanın, Nijeryalılar tarafında dernek olarak kullanıldığını belirledi. Korona virüs tedbirlerini hiçe sayarak toplantı yapan kişilere ceza kesildi. 21 kişiye sosyal mesafe ve maske kurallarına uymadıkları gerekçesiyle ceza kesilirken, kimliklerini ibraz etmeyen 5 kişi Kıraç Polis Merkezi'ne götürüldü.

esenyurtta-polisin-parti-var-ihbarina-gittigi-yer-nijeryalilarin-dernegi-cikti-8724-dhaphoto2.jpg

"İÇERİDE PARTİ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜK"

Nijeryalıları ihbar eden kişi, "Burada otomobilimde arkadaşımla beklerken dükkan içinden gelen müzik seslerini duyduk. Arkadaşımla kontrol ettiğimizde kapı açıldığında kalabalığı gördük. Bu kalabalıktan sonra içeride parti olabileceğini düşündük. Polise ihbar ettikten sonra arkadaşlar geldiler buranın aynı zamanda resmi bir dernek olduğunu öğrendik. Daha sonra içeride sosyal mesafe kuralına uyulmadığından dolayı cezai işlem uygulanmış. Biz de daha önce Esenyurt'ta şahit olmuştuk 'Miss Uganda' adı altında bir güzellik yarışması olmuştu. Biz de buna benzer bir şeyin gerçekleşebileceğini düşünüyorduk" diye konuştu.

esenyurtta-polisin-parti-var-ihbarina-gittigi-yer-nijeryalilarin-dernegi-cikti-8724-dhaphoto5.jpg

 

esenyurtta-polisin-parti-var-ihbarina-gittigi-yer-nijeryalilarin-dernegi-cikti-8724-dhaphoto8.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar