Fenerbahçe taraftar otobüsüne hain saldırı: Bordo mavi formalılar nefret saçtı

Fenerbahçe taraftar otobüsüne hain saldırı: Bordo mavi formalılar nefret saçtı
Süper Lig’in 37. haftasında oynanacak Fatih Karagümrük maçı için Edremit'ten gelen Fenerbahçe taraftarlarının olduğu otobüse, Osmangazi Köprüsü'nde bir grup Trabzonspor formalı taraftar saldırıda bulundu. Sarı lacivertli kulüpten olaya dair resmi açıklama geldi.

TRABZONSPOR FORMALILAR NEFRET SAÇTI!

Fenerbahçe-Karagümrük maçı öncesi Kadıköy’e stada giden Edremit Fenerbahçeliler Derneği’nden üyelerin olduğu bir grup taraftarı taşıyan otobüse, bir grup Trabzonsporlu taraftar tarafından saldırı gerçekleştirildi.

Osmangazi köprüsü girişinde yapılan saldırının görüntüsü sosyal medyaya eklenince, birçok Fenerbahçeli taraftar duruma tepki gösterdi.

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA

Sarı lacivertli kulüp konuya ilişkin bir açıklama yayınladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Futbol Takımımızın bugün stadımızda oynayacağı VavaCars Fatih Karagümrük maçını izlemek için Edremit’ten yola çıkan Fenerbahçe taraftarını taşıyan Edremit Derneğimizin otobüsüne, Osmangazi Köprüsü’nde Trabzonspor formalı kişiler tarafından bıçaklı, sopalı bir saldırı gerçekleşmiştir.

Otobüste bulunan, bu saldırıya maruz kalan tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İçerisinde kadın ve çocuk taraftarlarımızı da taşıyan otobüsün camlarını kıran, otobüsün içine kadar girerek yangın tüpü sıkan taraftar görünümlü saldırganları kınıyor; gereken cezayı almaları için Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu konunun takibinde olacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar