Edis'ten ifşa videosu açıklaması

Edis'ten ifşa videosu açıklaması
Şarkıcı Edis Görgülü, ifşa videolarının internete düştüğüne yönelik sorulan bir soruya yanıt verdi. Videodaki kişinin kendisi olmadığını söyleyen Edis, "O video yüzünden babam kalp krizi geçiriyordu" şeklinde konuştu.

Şarkıcı Edis Görgülü, önceki gece Nişantaşı'ndaki bir mekanda objektiflere yansıdı. Muhabirlerin "Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada sizin olduğunuz iddia edilen kötü örnek oluşturacak video haberleri çıktı. Ne söylemek istersiniz?" sorusuna Edis, "Arkadaşlar o şahıs ben değilim. O video yüzünden babam kalp krizi geçiriyordu" yanıtını verdi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; şarkıcı Edis, önceki gece Nişantaşı'ndaki bir mekanda görüntülendi. Arkadaşlarıyla vakit geçiren Edis, sonrasında muhabirlerin "Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada sizin olduğunuz iddia edilen kötü örnek oluşturacak video haberleri çıktı. Ne söylemek istersiniz?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

"BABAM KALP KRİZİ GEÇİRİYORDU"

"Arkadaşlar o şahıs ben değilim. O video yüzünden babam kalp krizi geçiriyordu. Annem ve babam çok kötü oldu. Babama ben olmadığımı söyleyince rahatladı.

"Zaten o kişi de ifşa oldu. Onun yüzünde de ben olunca, herkes benim olduğumu sandı. Lütfen rica ediyorum. Video ile benim alakam yok."

"İYİ Kİ ASKERE GİTMİŞİM"

Öte yandan Edis, geçtiğimiz hafta İskenderun'da askerlik görevini tamamlamıştı.

Popçu, konuyla ilgili, "Enteresandı. Çok ilgi gösterdiği için arkadaşlarım, çok mutlu oldum. İyi ki askere gitmişim" açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar