Edirne Belediyesi'nden havai fişek kararı

Edirne Belediyesi'nden havai fişek kararı
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sakarya'daki havai fişek faciasının ardından belediyelere "Hiçbir etkinlikte havai fişek kullanmayalım" çağrısında bulunarak, belediyenin hiçbir etkinliğinde havai fişek kullanmayacaklarını duyurdu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sakarya'da meydana gelen havai fişek faciasının ardından belediyenin hiçbir etkinliğinde havai fişek kullanmayacaklarını açıkladı.

Sakarya'nın Taşkısığı bölgesinde, 3 Temmuz'daki fabrika faciasında patlamayan havai fişekler ile diğer patlayıcıların imha edilmek üzere yüklendiği kamyonda patlama meydana geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2'si patlayıcı madde imha timinden 3 jandarma personelinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Yaşanan facianın ardından Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sakarya'da meydana gelen havai fişek faciasının ardından belediyenin hiçbir etkinliğinde havai fişek kullanmayacaklarını açıkladı.

BELEDİYELERE ÇAĞRI

Twitter hesabından açıklamaya yapan Gürkan, şunları söyledi:

"Edirne Belediyesi olarak hep doğaya saygılı ve korumacı olduk. Bu günden sonra artık hiç bir etkinliğimizde havai fişek kullanmayacağız.Tüm belediyelerimize çağrı yapıyorum; hiç bir etkinlikte havai fişek kullanmayalım."

gurkan.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar