Edin Visca için resmi transfer açıklaması

Edin Visca için resmi transfer açıklaması
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de forma giyen Edin Visca'nın transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yakından takip ettiği başarılı futbolcunun, İstanbul ekibindeki geleceğine dair Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir'in kaptanı Edin Visca'nın transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşandı. Turuncu-lacivertli ekibin kaptanının takımdaki geleceği merak konusuyken, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ son dakika açıklamasında bulundu. Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği yıldız futbolcu için gün verdi. İşte transfer döneminin gözdesi Edin Visca'da son durum...

EMRE ÇOLAK TRANSFER EDİLDİ 

Emre Belözoğlu geldikten sonra Süper Lig'de müthiş bir çıkış yakalayan Medipol Başakşehir, Ocak ayı ara transfer ve tescil dönemi öncesi takıma ilk takviyesini yaptı. Turuncu-lacivertliler bonservisi elinde bulunan Emre Çolak'ı transfer ettiğini resmen açıkladı.

1.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI 

Başakşehir Kulübü, Emre Çolak transferinin ayrıntılarını da kamuoyu ile paylaştı. İstanbul ekibi resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Emre Çolak'ın 1.5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

VISCA KONUSUNDA HAREKETLİ SAATLER 

Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Edin Visca için bugün kritik geçti. Turuncu-lacivertli kulübün yıldızı konusunda Başakşehir cephesi bugün bir toplantı gerçekleştirdi. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulundu.

MENAJERİYLE BİRLİKTE GELDİ 

Edin Visca dün öğlen saatlerinde menajerleriyle birlikte Türkiye'ye döndü. Süper Lig'de oynanan son maçın ardından Bosna Hersek'te kısa süreli bir tatile çıkan oyuncunun geri dönmesi transfer görüşmelerini yakından takip eden taraftarlar için merak konusu oldu.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ'DAN AÇIKLAMA 

61 Saat'in haberine göre; Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Edin Visca transferine dair açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ, Visca transferindeki son duruma ilişkin şu ifadeleri kullandı...

'GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR' 

"Şu anlık Edin Visca'nın transferiyle ilgili hiçbir şey yok. Kulüplerle görüşmelerimiz devam ediyor. Pazartesi'nden sonra daha da belli olur."

BAŞAKŞEHİR'İN İSTEDİĞİ BONSERVİS 

Öte yandan haberin ayrıntılarında İstanbul ekibinin Edin Visca için istediği bonservis bedeline de yer verildi. Emre Belözoğlu yönetimindeki turuncu-lacivertlilerin, tecrübeli futbolcuyu transfer etmek isteyen kulüplerden 6 milyon euro talep ettiği öğrenildi.

TRABZONSPOR TEKLİF YÜKSELTTİ 

Haberin detaylarında Trabzonspor'un Edin Visca transferi için gözden çıkardığı rakam da yazıldı. Karadeniz ekibinin Bosna Hersekli yıldız futbolcu için 3 milyon euro seviyelerine kadar teklif yükselttiği vurgulandı.

VISCA'NIN SATIŞINA SICAK BAKIYOR 

Medipol Başakşehir'de iyi bir performans göstermesine karşın kadroda oluşan ciddi futbolcu maliyetleri sonrası Edin Visca'nın satışına sıcak bakıldığı belirtildi. Öte yandan Edin Visca konusundaki diğer ayrıntılar şu şekilde...

AVCI ISRAR EDİYOR 

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Edin Visca transferinde ısrarcı olduğu ifade edildi. Tecrübeli teknik adamın eski oyuncusunu Karadeniz ekibinde görmek istediği öğrenildi.

SÜPER LİG'E DAMGA VURDU 

31 yaşındaki tecrübeli oyuncu bu sezon Medipol Başakşehir'de 18 Süper Lig karşılaşmasında süre aldı. Emre Belözoğlu'nun gelişinin ardından adeta küllerinden doğan Edin Visca 4 gol kaydetti. Bosna Hersekli yıldız aynı süreçte 9 asist üretti.

BOSNA HERSEK'İN VAZGEÇİLMEZİ 

Bosna Hersek Milli Takımı'nın formasını 55 kez giyen Edin Visca, bu mücadelelerde 10 kez gol sevinci yaşadı. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak ifade ediliyor.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK 

Başakşehir'in başarısında büyük rol üstlenen Edin Visca'nın İstanbul ekibiyle uzun süreli bir sözleşmesi bulunuyor. 31 yaşındaki tecrübeli sağ kanadın mukavelesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

400 BİN EURO BEDELLE TRANSFER EDİLDİ 

Buducnost Banovici'de profesyonel futbolculuk kariyerine başlayan Edin Visca daha sonra Zeljeznicar forması giydi. Medipol Başakşehir, tecrübeli futbolcunun transferi için 2011-2012 sezonunda Zejeznicar'a 400 bin euro bonservis bedeli ödedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar