Eda Taşpınar yediği çekirgenin tadını anlattı

Eda Taşpınar yediği çekirgenin tadını anlattı
Bir tabak dolusu çekirge salatası yediği için günlerce eleştirilen Eda Taşpınar, "Yine olsa yine yerim" diyerek çekirgenin tadının portakallı çikolataya benzediğini söyledi.

"Çekirgenin tadı portakallı gofret gibiydi"

Yaklaşık 5 aydır yurt dışında tatil yapan Eda Taşpınar, Meksika'da çekirge salatası yedi. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Taşpınar, günlerce eleştirilerin hedefi oldu. Moda ikonu Taşpınar, çekirge yemesi hakkında günler sonra ilk kez görüntülendi.

"TADI PORTAKALLI GOFRET GİBİ"

Posta'da yer alan habere göre; sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Eda Taşpınar, yemek zevkiyle de sık sık gündeme geliyor. Koronavirüsün yaygın olduğu dönemde Meksika'da bir tabak dolusu çekirge yemesi hakkında konuşan Taşpınar, "Yine olsa yerdim. Çünkü inanılmaz lezzetliydi. Tadı portakallı gofret gibi. Değişik yiyecekleri tatmayı seviyorum" dedi.

cekirge-yiyen-eda-taspinar-tadi-portakalli-12986215-4866-m.jpg

TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Eda Taşpınar, daha önce de yavru timsah eti, Meksika karıncası yiyerek başta heyvansever olmak üzere birçok kişinin tepkisini çekmişti. Taşpınar'a en sert tepki de eski model Ebru Şancı'dan gelmişti. Şancı, Taşpınar'a "Zıkkımın kökünü yesin" diyerek tepki göstermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar