Eda Erdem'e tehdit! Tokyo Olimpiyatları'nın sembolüydü...

Eda Erdem'e tehdit! Tokyo Olimpiyatları'nın sembolüydü...
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'ndan A Milli Kadın Voleybol Takımı büyük bir zafer elde etmişti. Oyunculardan Eda Erdem'e tehditler geliyor.

A Milli Kadın Voleybol Takımı 2020 Tokyo Olimpiyatlarında büyük bir başarıl elde etti. Voleybol Takımı Çin'i 3-0 mağlup etti. 

Maça oyunculardan Eda Erdem fotoğrafıyla damga vurmuştu. 

ÖNCE DİYANET'TEN TEPKİ 

İlahiyatçı İhsan Şenocak'ın "İslamın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sutanısın; sen 'burnunu göstermekten utanan' anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına 'sultan' demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da sensin!" mesajı tepki çekti. 

314005-829x1199.jpg

CÜBBELİ AHMET DESTEK ÇIKTI 

İhsan Şenocak'a "Yalnız Değildir" etiketiyle "İhsan Hoca hakkı söylüyor" notunu paylaşan Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün ardından kadın sporcular tehditlerin hedefi oldu.

SONRA TEHDİTLER 

Son tehdit ise Ömer Faruk Altay adlı bir twitter kullanıcısından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın telefonla arayarak tebrik ettiği ay-yıldızlı ekibin kaptanı Eda Erdem'e yöneldi.
Erdem mesajda "Bir gün bir yerlerde parmakları kırık vaziyette bulunursa sebebi kendisidir" ifadeleriyle hedef gösterildi.

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar