Eda Ece'den alkışlanacak hareket!

Eda Ece'den alkışlanacak hareket!
FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın başrol oyuncusu Eda Ece, sokakta 'ailemin durumu kötü, üşüyoruz' diyen kız çocuğuna yardım etti.

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece, geçtiğimiz akşam Etiler trafiğinde, ailesiyle beraber kağıt toplayarak geçimini sağlayan Kader adında bir kız çocuğunun sözlerine dayanamadı. Ece, kız çocuğu ve ailesine yardım etti.

Eda Ece'yi gören Kader, ''Ailemin durumu kötü, üşüyoruz Eda abla'' deyince Ece, onu ve abisi Kenan Ali’yi alışverişe götürerek mont aldı. Çocukların ailesine de para yardımı yaptıktan sonra bir kağıda numarasını yazarak Kader’e verdi. 

O sırada haberciler etrafını sarınca neye uğradığını şaşıran güzel oyuncu yaptığı yardımın göz önünde bulunmasından rahatsız oldu.

GİZLİ YAPARIM AMA BU SEFER BASTINIZ

Muhabirlerin 'bu tarz yardım projelerinde pek görmedik sizi, Etiler trafiğinde hiç beklemediğimiz yerde gördük' sözlerine; “Bu tarz yardımlarım oluyor. Sosyal kuruluşlar yerine bu tarz şeyleri daha çok yapıyorum. Aslında gizli yaparım ama bu sefer bastınız beni” diye konuştu.

Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre Kader’in kameralara poz vermek istemesini de kırmayan Ece, objektiflere beraber poz vererek, ''Setten çıktım eve gidiyordum. Bir şeyler istedi benden, Kader’le tanıştık. Ailesiyle de tanıştırdı beni'' diyerek sözlerini noktaladı.

Aracına binerek uzaklaşacağı sırada Kader’in ailenin aracının arızalandığını gören Eda Ece ne olduğunu sordu. Aile, ‘lastiğimiz yerinden çıktı sıkmak için bijon anahtarı arıyoruz ama kimse ilgilenmedi’ deyince oldukça sinirlenen Eda Ece, “Nasıl yardımcı olmazlar” diye sitem etti.

yasak-elmanin-yildizi-eda-ece-soka-l9xf-jpg-1.jpg

BANA, ÖZEL NUMARASINI DA VERDİ

Taksi durağına gidip, bir taksi tutan güzel oyuncu, parasını peşin ödeyerek taksicinin aile ile ilgilenmesini istedi.

Hiç beklemediği kadar kendisine yardımcı olmasından dolayı şaşkınlık yaşayan Kader ise Eda ablası gittikten sonra, ''Yardım istedim, bana mont aldı. Ailemle tanıştı. Taksici tuttu tekerimizin takılmasına yardım etti. Bana özel numarasını da verdi. ‘İhtiyacın olduğunda ara’ dedi. Eda ablaya çok teşekkür ederim'' diyerek duygularını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar