Ece Erken'den Serenay Sarıkaya: Mahkemede görüşürüz!

Ece Erken'den Serenay Sarıkaya: Mahkemede görüşürüz!
Sunucu Ece Erken, moderatörü olduğu Söylemezsem Olmaz programında oyuncu Serenay Sarıkaya için "Mahkemede görüşürüz" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Serenay Sarıkaya, “Söylemezsem Olmaz” programında Cem Yılmaz’la aşk yaşadığı iddialarını ekranlara getiren Ece Erken ve Bircan Bali’ye geçtiğimiz sene Kasım ayında 100 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan dilekçede, çıkan haberlerin gerçeğe aykırı olduğunu belirten Sarıkaya’nın avukatı İsmail Filiz, “Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ilişkisini bitirmemiş, Yılmaz ile de hiçbir ilişkisi olmamıştır. Yayınların durdurulmasını ve davalıların 100 bin lira manevi tazminat ödemesini talep ediyoruz” demişti.

"MAHKEMEDE GÖRÜŞÜRÜZ"

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkının Atina'da belgelenmesinin ardından ünlü oyuncuya 1903 liralık bir dava açacağını açıklayan Ece Erken canlı yayında Sarıkaya'ya şöyle seslendi:

"Sen bize dava açtın ya... 'Yalancı' diye bize iftira attın. Bize 'Siz yalancısınız' diyerek manevi tazminat davası açtın. Benim yalancı olmadığım ortaya çıktı. Sen yalancısın. O zaman ben de sana dava açıyorum. Mahkemede görüşürüz..."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar