Ece Erken'den ayrılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, eşinden de boşandı

Ece Erken'den ayrılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, eşinden de boşandı
Ece Erken'in yaşadığı yasak aşkla gündeme gelen ve ünlü sunucu ile aşkı sona eren iş adamı Şafak Mahmutyazıcıoğlu, eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan boşandı.

Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan oldu!

Ece Erken'in uğruna işinden olduğu yasak aşkı Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 15 yıllık eşi, iki çocuğunun annesi Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan boşandı. Çift, dün akşam saatlerinde İstanbul 10. Aile Mahkemesi'nde görülen davayla resmen boşandı.

 Sevgilisinin evine gidip araçlara zarar veren Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ilişkisini noktaladığını şöyle açıklamıştı:

“Herkes kendi önünü süpürsün. Ben hatalıydım, hatamdan döndüm. Hırsızlık yapmadım, dolandırmadım kimseyi sizler gibi. Bence aynaya bakın kendinizden utanın.”

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine daha önce boşanma belgesi sunduğunu iddia eden Ece Erken, ayrılığı açıklamanın ardından boşanma belgesini de paylaşıp, ''Eğer sahte bir belgeyse vicdanlarıyla herkesi baş başa bırakıyorum'' notunu yazdı. 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Sunucu Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yasak aşkı geçtiğimiz aylarda magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ece Erken, hakkında çıkan haberlerden sonra konuyla ilgili, "9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Eşiyle aynı evde yaşayan biriyle birlikte olmadım" açıklamasını yapmıştı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise adeta olay yaratmıştı. Gece yarısı evinin önüne gelip, araçlarına zarar verdiğini dile getiren Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken hakkında tedbir kararı aldırdığını duyurmuştu.

O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Mahmutyazıcıoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı: 

''Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip, araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım...''

''Unutmayın ki; bir gün herkes yaşayacak. Kimisi aldığı duaları, kimisi de aldığı ahları... Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir.''

Çıkan haberlerin ardından Ece Erken ise şunları söylemişti:

"Unutmayın; hepimiz insanız ve herkes kınadığını yaşayabilir. Gün gelir ve bilmeden, detay bilmeden, ne yaşanıldı bilmeden yorum yapmamak gerekir.''

''Bu konularda en ağır eleştiri yapan ünlülerin çoğu sessiz kaldı, çünkü neyin ne olduğunu özel olarak anlattık. Beni, sizi bir tek Allah yargılar. Allah'a hesap veririm.''

''Lütfen artık sadece bana ve aileme hakaret edilen troll (sahte) hesaplara en azından bakarak, ortak olmayın. Allah hepimizin günahlarını affetsin. Dünya olarak zor günler geçiriyoruz, Allah yardımcımız olsun." 

Aşkını canlı yayında ilan eden Ece Erken, gelen tepkiler üzerine sunuculuğunu yaptığı magazin programından istifa etmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar