Ebru Yaşar Gülseven Elazığ'da müzik şöleni yaşattı

Ebru Yaşar Gülseven Elazığ'da müzik şöleni yaşattı
Ünlü Sanatçı Ebru Yaşar Gülseven Elazığ'da sahne aldı. 3 saat boyunca sahnede kalan Yaşar, şarkılarıyla kulakların pasını aldı.

Son albümünün 'Yalnız Uyunmaz' ve 'Gel de Sevme' gibi hit parçalarını da hayranlarıyla birlikte söyleyen Ebru Yaşar Gülseven performansı boyunca Elazığlıları coşturdu.

Elazığ'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Geleneksel Salçalı Köfte Festivali'nin son gününde sahne aldı. Geleneksel Salçalı Köfte Festivali'nin bu yıl 3’üncüsü Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası tarafından valilik, belediye, Elazığ TSO'nun desteğiyle gerçekleşti.

Gecede sahne alan ve kalabalığa müzik şöleni sunan ünlü ses Ebru Yaşar Gülseven, en sevilen şarkılarını seslendirdi. Son albümünün 'Yalnız Uyunmaz' ve 'Gel de Sevme' gibi hit parçalarını da hayranlarıyla birlikte söyleyen Ebru Yaşar Gülseven performansı boyunca hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Binlerce kişinin katıldığı konserde Ebru Yaşar fırtına gibi esti. 
Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, festivale katılımlarından dolayı sanatçı Ebru Yaşar’a teşekkür plaketi verdi.

(TV100)
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar