Ebru Gündeş'in sır gibi sakladığı kızı Alara görenleri şoke etti!

Ebru Gündeş'in sır gibi sakladığı kızı Alara görenleri şoke etti!
Şarkıcı Ebru Gündeş'in Reza Zarrab ile evliliğinden dünyaya gelen 10 yaşındaki kızı Alara annesine benzerliği ile herkesi şaşırtıyor.

2010 yılında iş insanı Rezza Zarrab ile nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in bu evlilikten Alara adından bir kızı oldu. Geçtiğimiz sene Amerika'daki eşinden boşanan ünlü şarkıcı, kızı Alara'yı gözden uzak büyütüyor.

Ebru Gündeş, kızını basından uzak tutmak için elinden geleni yapıyor ancak Alara'nın görüntülendiği bazı kareler var. İşte o kareler...

10 yaşındaki Alara'yı görenler annesi Ebru Gündeş’e benzetti. 47 yaşındaki Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab'ın kendisini aldattığı gerekçesiyle geçtiğimiz sene boşanmıştı. Alara’nın babası Reza Zarrab’ı Amerika’da ziyaret ettiği magazin basınına yansıtmıştı.

Ünlü şarkıcı, kızı Alara’yı bir an olsun yanından ayırmıyor ancak objektiflerden uzak tutuyor.

EBRU GÜNDEŞ KIZINI NEDEN GİZLİYOR?

Magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde ‘Söylemezsem Olmaz’ programında yaptığı açıklamada, Gündeş’in kızının yüzünü gizlemeye çalışması hakkında "Babası Reza Zarrab’ın düşmanları kıza zarar vermesin diye Ebru bu şekilde davranıyor olabilir, haklı. Ben de duydum bir yere gittiklerinde Alara’nın görünmesini istemiyor” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar