Dünyaca ünlü şarkıcının son hali kahretti

Dünyaca ünlü şarkıcının son hali kahretti
Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Julio Iglesias, plajda yürüyüşe çıktı. Yaptığı yürüyüşte oldukça zorlanan Julio Iglesias'e yardım eden iki genç kadın dikkat çekti. Bu görüntüler ise şarkıcının hayranları tarafından üzüntü ile karşılandı.

Müzik dünyasında "kadife sesli şarkıcı" olarak anılan ve bir döneme damgasını vuran Julio Iglesias'ın son görüntüsü hem şaşkınlık yarattı hem de hayranlarını endişelendirdi. Iglesias, önceki gün Dominik Cumhuriyeti'ndeki yazlığının yakınlarında kendisine ait olan plajda çıktığı yürüyüşte görüntülendi. 76 yaşındaki Iglesias'ın güçlükle ayakta durduğu ve yanındaki iki genç kadının yardımıyla yürüyebildiği görüldü. İspanyol basınına yansıyan iddialara göre Iglesias, son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyor. Ayaklarındaki ve sırtındaki şiddetli ağrılar yüzünden hayat kalitesi de giderek düştü ünlü şarkıcının. Fotoğaflarda Julio Iglesias'ın bacaklarının çok inceldiği ve sol ayak bileğinin de bir bandajla sarılı olduğu dikkat çekti.

kapak-unlu-ic.jpg

FUTBOL OYNUYORDU

Gençlik yıllarında Real Madrid'in genç takımında kaleci olarak görev yapan Iglesias, geçirdiği bir trafik kazası sonrası futbol hayatına veda etmek zorunda kalmış ve Doktorları bir daha yürüyemeyeceğini düşünse de sağlığına kavuşmuştu.
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar