Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın yüzünü görenler şoke oldu! Yine bir darp vakası mı?

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın yüzünü görenler şoke oldu! Yine bir darp vakası mı?
Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna son haliyle hayranlarını korkuttu. Korona virüs korkusuyla ortalarda görünmeyen Rihanna'nın yüzündeki morluk merak konusu oldu. Daha önce sevgilisi Chris Brown, tarafından şiddet gören ünlü şarkıcının, yüzündeki morluklar tekrar bir şiddet olayı yaşayıp yaşamadığı sorusunu akıllara getirdi.

Ünlü şarkıcı Rihanna son haliyle hayranlarını korkuttu. Bir süredir yeni albümü erteleyen ve kendi markasına yoğunlaşan İngiltere'nin en zengin kadın müzisyeni unvanını alan ​Rihanna son haliyle şaşırttı. Rihanna geçtiğimiz akşam ABD'nin Santa Monica eyaletinde yüzündeki morlukla magazin muhabirlerinin objektifine takıldı. 

etywrrhst.jpg
Korona virüs korkusuyla ortalarda görünmeyen Rihanna'nın dikkat çekmemek için gözlük taktığı görüldü. Rihanna’nın danışmanı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şarkıcının birkaç gün önce elektrikli scooterdan düştüğünü ve aldığı darbe nedeniyle yüzünde morluk meydana gediğini söyledi. Ünlü şarkıcı Rihanna'nın yüzündeki morluklar, ABD'li şarkıcı Chris Brown tarafından 2009 yılında şiddet görmesi olayını akıllara getirdi.

rihannakimdi-9.jpg 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar