Dünyaca ünlü cenaze dansçılarının Türklere mesajı

Dünyaca ünlü cenaze dansçılarının Türklere mesajı
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu'nun sorularını yanıtlayan Ganalı cenaze dansçısı İbrahim Haskoloğlu, "Sağlık çalışanlarını dinlemeyip salgın sürecinde sokağa çıkan bazı Türk insanına ne söylemek istersin?" sorusuna esprili bir yanıt vererek "Eğer kurallara uymazlarsa cenazeleriyle dans ederim" dedi.

BBC Afrika muhabirinin üç yıl önce haberleştirmesinin ardından dünya genelinde gittikçe popülerleşen Ganalı cenaze dansçıları Türkiye'de de sosyal medyada çok konuşuldu.

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu, cenaze dansçılarından Benjamin Aidoo ile Youtube üzerinden bir röportaj gerçekleştirdi.

Korona virüs nedeniyle gösterilerin askıya alındığını belirten Ganalı cenaze dansçısı, "Her şey bittikten sonra, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu pandemi dolayısıyla işimizi askıya aldık. Bu durumun yakında bitmesi ve kaldığımız yerden devam edebilmek için dua ediyorum" dedi.

"TÜRKLER ÇOK EĞLENCELİ İNSANLAR"

Ganalı cenaze dansçısı Aidoo, Türkiye’yi duyduğunu ifade ederek "Türkiye’yi kadın milli takımıyla tanıdım. Futbol izlemeyi, maç izlemeyi çok severim, dolayısıyla zamanla Türkiye’yi de futbolla tanıdım ve sevdim. Mutlu olduğumu düşünüyorum. Türkler çok eğlenceli insanlar çünkü sürekli bana WhatsApp’tan yazıyorlar, bana destek veriyorlar, beni takip ediyorlar. Yanlış bilmiyorsam Türkiye de ligde, Arjantin, Brezilya ve Lübnan’ı takip ediyor, ben de izleyicisi olduğum için Türkiye’yi bir süredir takip ediyorum. Sanırım fan kitlem de büyüyor. Onları çok seviyorum, Türkiye’yi seviyorum" açıklamasında bulundu.

"KURALLARA UYMAZLARSA CENAZELERİYLE DANS EDERİM"

Benjamin Aidoo, "Sağlık çalışanlarını dinlemeyip salgın sürecinde sokağa çıkan bazı Türk insanına ne söylemek istersin?" sorusuna ise şu esprili cevabı verdi:

"Onlarla dans ederim. Eğer kurallara uymazlarsa cenazeleriyle dans ederim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar