Dünya devinden coronavirüs hamlesi!

Dünya devinden coronavirüs hamlesi!
Dünya devi Amazon, coronavirüse karşı insanları koruduğu iddia edilen sahte ürünleri sitesinden kaldırılacağı öğrenildi.

Çin'de ortaya çıkan coronavirüs salgını nedeniyle dünya devi Amazon harekete geçti.

Çin'in Wuhan kentinden yayılmaya devam eden virüs nedeniyle kentte ölenlerin sayısı iki bini aştı. Salgına karşı korunma ürünlerine rağbet artarken, fırsatçılar korkudan yararlanmaya başladı.

Shiftdelete'nin haberine göre, bazı internet sitelerinde corona virüsüne karşı insanlara güç verdiği belirtilen ürünler satılmaya başladı. Sahte olan ve insanları kandırma amacı güden bu ürünler Amazon‘da da oldukça rağbet gördü. Amazon‘da kendi ürünlerini satan mağaza sahipleri, bu tür ürünlerle oldukça gelir elde etti.

AMAZON'DA SATILAMAYACAK

Amazon da bu kandırmaya karşı harekete geçti. Artık corona virüsüne karşı insanları koruduğunu iddia eden sahte ürünler Amazon‘da satılamayacak.

Bu ürünlere bakıldığında el temizleyici, cerrahi maske ve corona virüsü öldürdüğü iddia edilen sprey bulunuyor. Ayrıca bazı ürünlerin Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylı olduğu yazıyor. Ancak DSÖ‘nün böyle bir kararı bulunmuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar