Burcu Esmersoy 3. kez gelin oluyor: Evlilik tarihini açıkladı

Burcu Esmersoy 3. kez gelin oluyor: Evlilik tarihini açıkladı
Burcu Esmersoy evleniyor... Burcu Esmersoy’un enerji dolu yaz stilini yansıttığı marka koleksiyonun önceki gün Bebeköy'de lansmanı gerçekleşti. Esmersoy'a "Çok aşığım, her an evlenebilirim” şeklindeki açıklamaları hatırlatılınca 'Çok utandım biliyor musunuz? Siz soruyorsunuz cevap vermiyorum, orada çok hazırlıksız yakalandım. Çok mahcup oldum kendim de izlerken' dedi ve röportajın sonunda bombayı patlattı.

Sunucu Burcu Esmersoy, 2018 yılında evlendiği Berk Suyabatmaz ile 2019 yılında boşanma kararı almıştı. Bir süredir kendisinden 15 yaş küçük yazılımcı Nazım Akmandil ile aşk yaşayan ünlü isim, geçtiğimiz aylarda sevgilisiyle görüntülenmişti.

45 yaşındaki ünlü sunucu, "Burcu Hanım yeni ilişkiniz hayırlı olsun, ne zaman başladı?" sorusuna karşılık "Artık ''Hayırlı olsun'' deyin, ilişkimiz uzun zamandır var" karşılığını vermişti.

Ardından bir açılışta yeni ilişkisi hakkında konuşan Esmersoy, "Kaçacağımız, sakladığımız hiçbir şey yok. Gördüğünüz gibi her şey. Anı yaşıyoruz şu an. Çocukcağızın yanında soru soruyorsunuz çekiniyorum tabii ama şimdi rahatlıkla cevap verebilirim" ifadelerini kullanmıştı.

EVLİLİK İTİRAFI ŞAŞIRTTI!

Geçtiğimiz haftalarda da konuk olduğu YouTube programında Mehmet Demirkol''un "Evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusuna karşılık "Çok aşığım, evlenirim" yanıtını vermişti. Burcu Esmersoy''u bu açık sözlü yanıtına karşılık Mehmet Demirkol''un "Bundan sonra soru mu sorulur?" yanıtını vermesi stüdyoyu kahkahaya boğmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar