Dünya starı Drake'den kötü haber: Koronavirüse yakalandı!

Dünya starı Drake'den kötü haber: Koronavirüse yakalandı!
Ünlü rapçi Drake'in korona testi pozitif çıktı.Test sonucu pozitif çıkan ünlü rapçi, yaptığı açıklama ile Nicki Minaj ve Lil Wayne ile planlanan Young Money Reunion konserinin iptal ettiğini açıkladı.

Dün sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıklayan Drake, bu kötü haber ile bütün sevenlerini üzdü. Hastalığın ardından birçok ünlü şarkıcıyla konserini iptal eden Drake''in iptal ettiği konserler arasında Nicki Minaj, Lil Wayne ve Young Money konserleri de yer alıyordu. 

Drake canlı yayında kumar oynadı, 27 milyon dolar kaybetti - Magazin  Haberleri

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Drake, şu ifadelere yer verdi:

"Covid-19 testinde pozitif çıktığımı ve bu gece yapılması planlanan Young Money Reunion şovunun mümkün olan en yakın tarihe ertelendiğini söylemek beni gerçekten harap etti. Şehri haberdar edeceğim ve yeni tarihi belirlediğimiz zaman paylaşacağım. O zamana kadar herkesin güvende ve sağlıklı kalmasını umuyorum ve hepinizi seviyorum. Birlikte geçirdiğimiz hafta sonu sizi hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm ve negatif test verdiğim an size sahnede sahip olduğum her şeyi (Covid-19 hariç) vereceğim"

Drake İki Prestijli Grammy Adaylığını Geri Çevirdi - InStyle Türkiye

TWİTCH''DE 1 SAAT BOYUNCA KUMAR OYNADI

Öte yandan Twitch''te yapılan kumar yayınları kimi yayıncılar tarafından etik bulunmazken kimileri ise bu kategorinin bir parçası oluyor. Dünyaca ünlü rapçi Drake, geçtiğimiz günlerde Twitch hesabı ile canlı yayında bir saat boyunca kumar oynadı. Twitch''te yavaş yavaş yükselmeye başlayan kumar kategorisi birçok yayıncı tarafından tercih ediliyor ve çoğu yayıncı bahis siteleri tarafından sponsorluk alıyor. 12 Temmuz''da Twitch kanalında canlı yayın yapan rapçi Drake, Amerikalı rapçi French Montana ile Twitch''te 1 saat boyunca kumar yayını yaptı.

Drake, sevdiği dizi yayından kalkınca yapımcılığını üstlendi, diziyi  Netflix''e getirdi - BBC News Türkçe

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar