Donal Trump'ın avukatı Rudy Giuliani'nin otel odasındaki zor anları

Donal Trump'ın avukatı Rudy Giuliani'nin otel odasındaki zor anları
ABD'de 3 Kasım'da gerçekleşecek başkanlık seçimleri öncesi Biden'ın oğlunun yolsuzluk iddiaları sonrası ABD Başkanı Donald Trump'ın avukatı Rudy Giuliani'nin görüntüleri tartışma yarattı.

ABD'de 3 Kasım'daki seçimlere geri sayım sürerken, adaylar birbirlerine karşı ellerindeki son kozlarını kullanıyor. 
Borat filminin ikincisini çeken ve yarın Amazon Prime üzerinden yayınlamaya hazırlanan ünlü oyuncu Sacha Baron Cohen,  filmde Trump'ın avukatı ve eski New York Belediye Başkanı Rudy Giuliani'yi zor duruma soktu.

OTEL ODASINA GEÇTİLER

7 Temmuz'da çekilen görüntülerde Giuliani, Borat'ın kızı Tutar rolünü canlandıran ve kendisini muhabir olarak tanıtan Maria Bakalova'yla röportaj yaparken görülüyor. İlerleyen bölümde Bakalova konuşmaya odasında devam etmeyi teklif ederken 76 yaşındaki Giuliani de bunu kabul ediyor.

ELİNİ CİNSEL ORGANINA GÖTÜRDÜ

Guardian'ın haberine göre; odaya gittikten sonra 24 yaşındaki oyuncu Giuliani'nin mikrofonunu çıkarırken, ardından yatağa uzanan Giuliani elini cinsel organına doğru götürürken görülüyor. Görüntünün devamında Borat'ı canlandıran Sacha Baron Cohen içeri girerken, "O 15 yaşında. Senin için çok yaşlı" diye bağırırken duyuluyor.

HAKKINDAKİ SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ: VİDEO TAMAMEN UYDURMA

Cohen tarafından oyuna getirilen Giuliani, ABD medyasının gündemine oturdu. WABC radyosuna konuşan Giuliani kendini savunurken, "Borat videosu tamamen uydurma. Görüşmede, öncesinde veya sonrasında herhangi bir uygunsuz davranışta bulunmadım. Elektronik ekipmanları çıkarmam gerekiyordu. Onlar çıkarken kıyafetim dağıldı. Ben de uzandım ve kıyafetlerimi düzeltiyordum. Tüm yaptığım buydu" dedi.

"BUNUN BİR TUZAK OLDUĞUNU ANLADIM"

"Sacha Baron Cohen bir yalancı" diyen Giuliani, "Masaj isteyip istemediğimi sordu. O an bunun bir tuzak olduğunu anladım ve önce özel güvenliğimi sonra da polisi aradım. Sonra Cohen çıktı ve saçma sapan şeyler söyleyerek bağırmaya başladı. Polisi aradığımı öğrenince tüm ekipmanlarını bırakarak kaçtılar" ifadelerini kullandı.

"KANITLAR ÇIKARDIĞIM İÇİN HEDEF OLDUM"

Kendisinin Demokratların Başkan adayı Joe Biden'ın oğlu Hunter'la ilgili yolsuzluk iddialarına ilişkin kanıtları ortaya çıkardığı için hedef seçildiğini öne süren Giuliani, "Bu bir tesadüf değil. Çok sevdikleri prensleri Joe Biden'a karşı kullanılabilecek kanıtlar çıkardığım için hedef oldum" diye konuştu.
İşte o çok konuşulan görüntülerden bazı kareler:

rudy1.jpgrudy2.jpgrudy3.jpgrudy5.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar