Dolar düşünce Renault fiyatlarını güncelledi

Dolar düşünce Renault fiyatlarını güncelledi
Renault fiyatları dolar kurunda yaşananların ardından son derece yükselmişti. Dolarda düşüş yaşanması ardından pek çok otomobil firması gibi Fransız devi de fiyatlarında yeniden güncellemeye gitti.

Son dönemde otomobil fiyatlarında yaşanan artış oldukça eleştiriliyordu. En son Renault Clio'yu 300 bin üzerinde satmaya başlayan Fransız otomobil devi fiyatlarıyla oldukça eleştiri almıştı.

Döviz kurlarındaki yükseliş herkesi endişelendirmişti. Pazartesi günü dolar rekor bir seviyeye çıkarak 18'e çıkmıştı. Dolarda yaşanan bu yeni rekor her şeyin fiyatına yansımıştı. Döviz kurlarındaki ani artış dün yapılan bir açıklamayla gerilemeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kur seviyesinde TL koruma mevduat planı ile dövizde düşüş başlamıştı.

Teknolojioku.com'da yer alan habere göre Dolar kurundaki artışlar otomobil fiyatlarına da yansımıştı. Renault Clio da bu fiyatlardan etkilenen otomobil modellerinin arasındaydı. Fransız otomobil devi dolarda yaşanan gerilemelerden sonra fiyatlarını güncellemeye başladı. Bugünden itibaren bir çok markanın fiyatlarını güncellemesi bekleniyor. Bunlar arasında şüphesiz Renault Clio için yapılmış zamlar da mevcut. Sürekli değişen döviz kuruna bağlı olarak uçuk fiyatlara satılan araçlar için şu anda değişen fiyatlar söz konusu.

renault-ic.webp

Renault Clio için web sitesine bakıldığında fiyatların güncellenmekte olduğu bilgisiyle karşılaşılıyor. Net fiyatlar önümüzdeki günlerde belli olacak. Yeni kur koruma bazlı TL mevduat sisteminin detayları ve etkisi yakında ortaya çıkacağından fiyatların da netlik kazanması bekleniyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar