Dolar, altın, gümüş fırladı! TL'de yakalananlar dikkat!

Dolar, altın, gümüş fırladı! TL'de yakalananlar dikkat!
Dolar kuru altın ve gümüş fiyatlarında sert yükselişler gözlemlenirken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten oldukça kritik tavsiyeler verdi. Memiş TL'de yakalanan vatandaşlara seslendi.

Türkiye’deki ekonomi ve siyasetteki kötü gidişat pandeminin de etkisiyle para piyasalarına yansıdı. Dolar kuru, altın ve gümüş fiyatları oldukça sert hareketlerle yükselirken Türk Lirası’na yatırım yapan vatandaşları telaş sardı. Yaptığı dolar kuru, gümüş ve altın analizleriyle tanınan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten telaşla yatırım yapmayı düşünen vatandaşlara bir takım uyarılar geldi. İslam Memiş, dolar, altın ve gümüş fiyatında yaşanabilecek hareketler için Twitter hesabından ve YouTube kanalında vatandaşlara seslendi.

DOLAR ALTIN GÜMÜŞ ALINIR MI?

Dolar kuru 8.45 TL, Gram altın 501, gümüş fiyatı ise 7.67 TL’ye kadar yükselirken, Uzun zamandır bu yükseliş hareketlerini beklediğini ve bu beklentisinin gerçekleştiğini ifade eden İslam Memiş Twitter hesabından yatırım yapmayı düşündüğü arkadaşına verdiği tavsiyeyi paylaştı. Memiş paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Arkadaşım aradı “ TL’de kaldım, yarım sabahtan döviz, altın, gümüş alayım mı “ dedi. Ben “ Gaza gelme, burası Nisan’da alanların kaymağını yediği yer, bekle “ dedim.”

'AYNI HATALARI YAPMAYIN''

İslam Memiş ayrıca Youtube hesabından da “Elimde TL var ne yapmalıyım?” başlıklı videosunda bu konuyla ilgili ifadelere bulurken “ Ben elinde TL bulunduran arkadaşlara panikle korkuyla buralardan alım yapmalarını tavsiye etmiyorum. Benim kişisel tahminim ve öngörüm bu yönde. Biraz kendinize vakit tanıyacaksınız.

Bu seviyeler Nisan ayında alım yapanların kaymağını yediği seviyeler. Pazartesi sabahtan hemen kalkıp dolar almaya altın almaya gümüş almaya hücum eden arkadaşlar geçen yıl yaptıkları hataları yapmasınlar buralar 390 TL seviyelerinden gram altın alanların kar satışı yapacağı yerler. Burada ters bir pozisyon alarak hata yapmayın” diye konuştu.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar