Dolar 1.7 olmuş bilgisayar alınmaz diyen forum üyesinden yıllar sonra bir mesaj daha!

Dolar 1.7 olmuş bilgisayar alınmaz diyen forum üyesinden yıllar sonra bir mesaj daha!
26 Ekim 2008'de bir forum sayfası üzerinden, "dolar kuru 1,7 TL olmuş. Bilgisayar alınmaz bu zamanda." diyen bir kullanıcı üzerinden yıllar geçmesine rağmen dolar kuru her yükseldiğinde hatırlanır olmuştu. Son olarak dolar kurununun 8 TL'yi geçmesi sonrasında Blackankas adlı kullanıcı yeni bir mesaj yayımladı.

Webtekno'da yer alan habere göre, Blackantas adlı kullanıcı 12 yıl sonra dolarla ilgili yeni bir mesaj yayınladı. 

"dolar kuru 1,7 TL olmuş. Bilgisayar alınmaz bu zamanda." yorumuyla hafızalara kazınan Blackankas adlı kullanıcı  yeni mesajında şunları söyledi:
"Söylemeye gerek yok ama dolar 8 TL olmuş. Bilgisayar alınmaz bu zamanda. Yıllar sonra görüşmek üzere." 
Bilgisayarlar başta olmak üzere tüm donanım birimlerinin fiyatları büyük bir artışla yükselmeye devam ediyor. Dolar kurundaki artış ve pandemi nedeniyle patlama yaşanan tüketimin, satıcılar tarafından fırsat bilinmesi, abartılı etiketler görmemize neden oluyor. 2020’nin ilk günlerinde 2 bin TL civarına bulunan başlangıç seviyesindeki dizüstü bilgisayarların fiyatları, artık 5 bin TL seviyesine dayanmış durumda. Ancak dolar nedeni ile görülen fiyat artışlarını ilk kez yaşamıyoruz. Forum Donanımhaber kullanıcılarından Blackankas’ın 26 Ekim 2008 tarihinde dolar 1,7 TL’ye yükselince yaptığı yorum, dolar kuru ne zaman artsa ortaya çıkmış, teknolojinin daha da ulaşılmaz olacağına dair nükteli hayıflanmaların sembolü olmuştu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar