Dökülen saçlara Hindistan cevizi yağı!

Dökülen saçlara Hindistan cevizi yağı!
Hindistan cevizi yağı bol miktarda antioksidan içeriğinden dolayı ciltte yeni hücre oluşumunu sağlar ve kırık saçların onarılmasına yardımcı olur.

Dökülen saçlara Hindistan cevizi yağı!

Hindistan cevizi yağı vitamin bakımından zengin, saç derisini fazla beslemenin yanı sıra saç derisindeki fazla sebumdan kurtulmak için uygulanan en tekili yöntemlerden biridir. Kepek, kafa derinde oluşan sivilce ve iltihaplı ciltler için antibakteriyel özelliğe sahiptir. Ayrıca göz alıcı bir parlaklığa ulaşmada yardımcı olan asitler içermektedir. Hindistan cevizi yağı yoğun nem içeriğinden dolayı saçlardaki kırıkların onarımı sağlar. Çevresel faktörler, hava şartları, beslenme bozuklukları, saç şekillendirici ve kimyasalların verdiği zararı önlemenin yanı sıra besler ve saçların bakımını sağlar. Hindistan cevizi yağını tek başına cilt ve saçınızda kullanabilirsiniz.

download-images-6156851716-coco.jpg

MASKE TARİFİ

Bir kasenin içerisine 5-6 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağını koy. Saçını sarmak için bir şeyler hazırla ve saç diplerine çok sürmeden özellikle uç ve diğer bölgelere Hindistan cevizi yağın eşit bir şekilde dağıt. 30 dakika sonra saçlarını şampuanla yıka.

Saçının uzunluğuna göre hindistan cevizi yağını bir kabın içerisine koy. Kısık ateşte yağın erimesini sağla. Isıtma işlemi çok kısa olmalıdır. Aksi takdirde içerisindeki bileşenler yok olabilir. Saçlarının her bölgesine eşit miktarda maskeyi dağıt. Dağıtma işlemini kolaylaştırmak için tarak kullanabilirsin. 20-25 dakika sonra saçlarını bol su ile yıka.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar