Doktor Ali Edizer'den 128 milyar lira paylaşımı

Doktor Ali Edizer'den 128 milyar lira paylaşımı
Yaptığı 'ikinci eş' tavsiyesi ile tepki çeken Doktor Ali Edizer, bu defa 128 milyarla ilgili yaptığı "Bizim ‘buharlaştırmak’ gibi bir yeteneğimiz olsaydı, inanın sizden 128 milyara sıra gelmezdi" paylaşımıyla gündemde.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olan Edizer, geçen ekim ayındaki bir paylaşımında, “İnsan yuvasını yıkar mı” diyerek eşlerini aldatan erkeklerin ‘ikinci eş’ almasını tavsiye etmiş, “Medeni Kanun’la zaten mücadele ediyoruz” demişti.

Edizer daha sonra Sağlık Bakanlığı tarafından görevden alın, tabiplik görevinden de açığa alınmıştı. Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin önerisiyle kadrosu Ankara’daki Güdül Devlet Hastanesi’ne gönderilen Edizer hakkında idari soruşturma başlatılmıştı.

Edizer’in 9 Mart’ta Güdül Devlet Hastanesi’nde yeniden göreve başladığı ortaya çıkmıştı.

128 MİLYAR PAYLAŞIMI GELDİ

Doktor Ali Edizer bu defa gündeme dair bir konu hakkında yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Edizer, 128 milyar dolar tartışmalarına ilişkin olarak, "Bizim ‘buharlaştırmak’ gibi bir yeteneğimiz olsaydı, inanın sizden 128 milyara sıra gelmezdi" paylaşımını yaptı. 

ali-edizer-ic.jpg

Edizer daha sonra Twitter hesabını kilitli hesaba çevirdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar