Doğu Perinçek'in o sözleri Gülay Yedekçi'yi kızdırdı: Bir kadın siyasetçi olarak Meral Akşener'den izin almadım ama...

Doğu Perinçek'in o sözleri Gülay Yedekçi'yi kızdırdı: Bir kadın siyasetçi olarak Meral Akşener'den izin almadım ama...
Habertürk ekranlarında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile CHP eski milletvekili Gülay Yedekçi arasında Andımız tartışması yaşandı.

Andımız tartışmalarına yönelik açıklama yapan Perinçek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu iki yüzlü olmakla suçladı. Yedekçi ise Perinçek'in sözlerine tepki göstererek, "Öncelikle CHP Genel Başkanı ve bir kadın olarak Meral Akşener adına da iki yüzlü kelimesini Doğu Perinçek'e iade ediyorum" dedi. 

Habertürk ekranlarında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile CHP 26. Dönem Milletvekili Dr. Gülay Yedekci arasında ihanet tartışması yaşandı. Andımız tartışmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Perinçek,"CHP'yi de Meral Akşener'i de iki yüzlü buluyorum. Hem HDP ile çalışacaksınız hem de andımızı savunacaksınız. Şu oluyor açık bir şekilde PKK yandaşları Türk'üz diyen andı savunuyor. Türk vatanı düşmanlığında buluşmuş ittifak. Eğer ikna etmek istiyorlarsa Türk milletini o zaman PKK ile ittifaklarına son verirler." dedi.

"MİLLİYETÇİLİĞİ KİMSEDEN ÖĞRENMEYİZ, İHANET EDENLER AYNAYA BAKSIN"

Bu sözlere tepki gösteren CHP 26. Dönem Milletvekili Dr. Gülay Yedekci, "Öncelikle CHP Genel Başkanı ve bir kadın olarak Meral Akşener adına da iki yüzlü kelimesini Doğu Perinçek'e iade ediyorum. Biz milliyetçiliği Kıbrıs'ın beş parmak dağlarına yazdık. Milliyetçiliği kimseden öğrenmeyeceğiz. İhanet edenler aynaya baksın, sizinle hiç konuşulmaz Doğu Bey." dedi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar