Doğan Holding'ten 'Hürrriyet Gazetesi' açıklaması!

Doğan Holding'ten 'Hürrriyet Gazetesi' açıklaması!
Doğan Holding, yeniden tartışmaya açılan Aydın Doğan'ın Hürriyet Gazetesi'ni geri almak için görüşmelere başladığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Holdingten yapılan açıklamada, "Asılsız haberlere itibar edilmemesi önemle rica eder, gereğinin yapılmasını rica ederiz" ifadeleri kullanıldı.

SuperHaber yazarı İzzet Çapa bugün köşesinde önemli bir iddiayı kaleme aldı. “Bir kişiden duysam hayatta inanmazdım…” diyerek iddiasını vurgulayan Çapa, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın Hürriyet Gazetesi’ni satın alma niyeti olduğunu yazdı.

Yazısında, “Aydın Doğan Hürriyet’i geri almak için görüşmelere başlamış bile…” diyen İzzet Çapa, “Eğer sattığı koşullarda verecek olurlarsa, hemen almaya hazır olduğunu söylüyormuş medyanın eski kurdu…” ifadelerini kullandı.

DOĞAN HOLDİNG’DEN AÇIKLAMA GECİKMEDİ!

Holding’den SuperHaber’e yapılan açıklamada, “16 Aralık tarihinde ( Bugün ) “Aydın Doğan’ın Hürriyet’i geri almak için görüşmelere başladığı” yönünde SuperHaber.tv adlı internet sitesinde yayınlanan haber ve iddialar tamamıyla asılsızdır.

Doğan Grubu daha önce de açıklamış olduğu gibi 2018 yılında büyük ölçüde medyadan çıkmıştır, tekrar yatırım söz konusu değildir. Asılsız haberlere itibar edilmemesi önemle rica eder, gereğinin yapılmasını rica ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar