Doğalgaz fatura desteği kimlere verilecek, başvurusu nasıl, nereye yapılır?

Doğalgaz fatura desteği kimlere verilecek, başvurusu nasıl, nereye yapılır?
Doğalgaz fatura desteği hakkındaki gelişmeler, vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni desteklere ilişkin detayları paylaşarak doğalgaz yardımı haberini duyurdu. Peki, 2022 doğalgaz desteği başvurusu nereye yapılır?

2022 yılında alınacak yeni ücretler belirlenirken ek yardımlar da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kömür yardımının, doğalgaz desteği olarak da verilebileceğini belirtti. Erdoğan, destekler arasında doğalgaz yardımını da ekleyerek detayları açıkladı; ''2021 yılında vatandaşlarımız lehine doğalgazda 80 milyar, elektrikte 20 milyar, akaryakıtta 65 milyar liralık kamu adına fedakarlık yaptık Vatandaşlarımızın cebinden çıkacak 165 milyar lirayı kamu kaynaklarından karşıladık. Kamunun vatandaşlarımıza desteği sürmektedir.

Vatandaşlarımıza yapılan kömür yardımlarının yeni yıl ile birlikte, altını şimdi çiziyorum, doğalgaz faturası desteği olarak da verilebileceğinin haberini sizlerle paylaşmak istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

NE ZAMAN, NASIL YAPILIR? 

Milyonları ilgilendiren doğalgaz fatura desteği başvurusuna ilişkin henüz ayrıntılar verilmedi. Konu hakkında bilgi geldikçe haberimizde yer alacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar