Doğal gaza bir zam daha... Siyasi isimlerden tepki

Doğal gaza bir zam daha... Siyasi isimlerden tepki
Doğal gaz fiyatlarına Nisan ayı için yeni bir zam daha geldi. Yapılan büyük zamma siyasilerden de tepki büyük... Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, ''Doğal gaz yine zamlandı. Yaparsa AKP yapar. Halay ekibi göreve!'' sözlerini kullandı.

DOĞAL GAZA BİR ZAM DAHA... SİYASİ İSİMLERDEN TEPKİ

Doğal gaz fiyatlarına 1 Nisan 2022 itibarıyla zam yapıldı. Konutlarda kullanılan doğal gazın birim fiyatında yüzde 35, elektrik üretimi için kullanılan doğal gazın birim fiyatında yüzde 44,30, elektrik üretimi dışında kullanılan doğal gazın birim fiyatında ise yüzde 50 artış oldu.

“ELEKTRİĞE DE ZAM KAPIDA”

Doğal gaza gelen büyük zamma siyasilerden büyük tepki geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, “Tarihin tozlu raflarında yerini aldığında büyük ölçüde zamlarla hatırlanacak olan AKP iktidarından #Doğalgaz''a bir zam daha! Konutta %35. Sanayide %50. Bakın burası önemli! Elektrik üretmek için kullanılan doğal gaz‘a ise %44,30 zam geldi! Yani elektriğe de zam kapıda!” dedi.

“HALAY EKİBİ GÖREVE”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, “CHP zihniyeti, gece gece Konutlarda kullanılan doğal gazın satış fiyatına yüzde 35 zam yaptı. Yoksa Dış güçler mi desek zammı yapan. Yok yok en iyisi %35 cik zam, pahalı mı diye sorsak. Ne dersek diyelim, Doğal gaz yine zamlandı. Yaparsa AKP yapar. Halay ekibi göreve” ifadelerini kullandı.

“BİR TANE ZAMSIZ GÜNÜNÜZ OLSUN”

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, “Doğal gaz fiyatlarına konutta yüzde 35, sanayide yüzde 50, elektrik santrallerinde yüzde 44,3 zam yapıldı. Kim yaptı? CB Erdoğan… Ya arkadaş bir tane zamsız gününüz olsun. Başarısızlıklarınızın bedelini millete ödetmekten vazgeçin artık…” dedi.

“ŞAKA GİBİ”

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Doğal gaz fiyatlarına 1 Nisan itibarıyla zam yapıldı! Konutlarda kullanılan doğal gaza %35, Sanayide kullanılan doğal gaza %50, Elektrik üretimi için kullanılan doğal gaza %44.30 zam geldi! Gerçekten de şaka gibi! Her gün zam üstüne zam! Yeter artık!” ifadelerini kullandı.

“UNUTMAYIN: AKP DEMEK, ZAM DEMEK”

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Doğal gaz fiyatlarına konutta % 35, sanayide % 50 zam geldi. Sabah zamla kalkıyor, gece zamla yatıyoruz. Mübarek Ramazan ayı öncesi yapılan bu zamlar artık zulme dönüştü! Unutmayın: AKP demek, ZAM demektir.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar