Doğa Rutkay'ın Doktor Asya taklidi sosyal medyayı salladı! Güldür Güldür Show'da Sadakatsiz rüzgarı!

Doğa Rutkay'ın Doktor Asya taklidi sosyal medyayı salladı! Güldür Güldür Show'da Sadakatsiz rüzgarı!
Güldür Güldür Show'da çok gülümseten Malumlar Apartmanı parodisinin ardından şimdi de Kanal D'nin Çarşamba akşamları yayınlanan iddialı dizisi Sadakatsiz'in skeci geliyor… Cansu Dere'nin canlandırdığı Doktor Asya karakterine skeçte Doğa Rutkay hayat verecek ve Cansu Dere taklidi ile de izleyicileri çok güldürecek.

Doğa Rutkay'ın Doktor Asya taklidi sosyal medyayı salladı!

Salı akşamlarının eğlencesi olan Güldür Güldür Show, daha önce TRT1 dizisi Masumlar Apartmanı'ndaki hikayeyi farklı bir anlatım ile Malumlar Apartmanı olarak canlandırmıştı. Şimdi ise Güldür Güldür'de Sadakatsiz rüzgarı esecek. Doğa Rutkay, Doktor Asya taklidi ile izleyenleri kahkahaya boğacak. Güldür Güldür Show'un Sadakatsiz parodisi sosyal medyayı salladı... 

11-026.jpg

 

Güldür Güldür Show’un paylaştığı yeni tanıtım sosyal medyayı salladı. Gündemin nabzını tutmaya devam eden ekip, bu sefer “Sadakatsiz” dizisini radarına aldı.

12-016.jpg

Doğa Rutkay, Mahir İpek, Onur Buldu, Onur Atilla, Açelya Topaloğlu ve Aziz Aslan’ın yer aldığı tanıtım kısa zamanda sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Doğa Rutkay’ın canlandırdığı Asya tiplemesi herkesin merakını artırdı. Büyük beğeni ve heyecan uyandıran yeni bölüm tanıtımı izleyicilerden tam not aldı.

Güldür Güldür'ün 250. yeni bölümü 26 Ocak Salı akşamı Show TV'de izleyicisi ile buluşacak. 

İşte Güldür Güldür'ün yeni bölüm tanıtımı: 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar