Doğa Koleji öğretmeni: Açım, intihar edeceğim

Doğa Koleji öğretmeni: Açım, intihar edeceğim
Uzun zamandan bu yana gündemde olan ve öğretmenlerin maaşlarının ödenmediği kaydedilen Doğa Koleji'nde görevli bir öğretmenin yaptığı paylaşım dikkat çekti. Öğretmen, sosyal medya hesabında, "Açım, intihar edeceğim" diye yazdı.

Satışı yılan hikayesine dönen Doğa Koleji en son İTÜ Vakfı ile görüşmeler için masaya oturmuştu. İTÜ Vakfı satış görüşmelerinin devam ettiğini açıklamıştı ancak süreç uzadıkça uzadı. 5 aydır maaş alamayan Doğa Koleji öğretmenleri için bıçak kemiğe dayanmış durumda.  Bir öğretmen John Lennon takma ismiyle twitterdan attığı mesajla sosyal medyayı sarstı. Elektriği kesilen, doğal gazı borcundan dolayı kapanan öğretmen, yiyecek bir lokmaya muhtaç kaldığını belirtip "intihar etmek istiyorum' diye yazdı. 

emkhagkwwaeivcz.jpg

SOSYAL MEDYA KARIŞTI 

Öğretmenin paylaşımını, geçtiğimiz günlerde intihar eden İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli'ye atıfta bulunarak yaptığı gerekçesi sosyal medyayı da karıştırdı.  Doğa Koleji mağduru olan öğretmene ulaşmaya çalışan sosyal medya kullanıcıları, ona maddi anlamda destek olmak için seferber oldular. İGDAŞ da öğretmenden abone numarasını göndermesi durumunda gazını açacakları mesajı attı.   

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar