Doç. Dr. Sezai Çelik'ten Şirin Payzın için skandal sözler

Doç. Dr. Sezai Çelik'ten Şirin Payzın için skandal sözler
Gazeteci Şirin Payzın ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca arasında coronavirüs konusunda geçen diyaloğu alıntılayan Doç. Dr. Sezai Çelik, gazeteci Payzın'ı hedef göstererek "Bir araba sopa attırsaydınız iyi olurdu" dedi.

Gazeteci Şirin Payzın'ın Koronavirüs'e karşı alınan önlemlerle ilgili eleştiri ve sorularına sosyal medyadan yanıt veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın tweet'leri çok konuşulmuştu. Bakan Koca'nın Payzın'a yanıtını alıntılayan Doç.Dr. Sezai Çelik, gazeteci Payzın'ı hedef gösterdi.

Çelik Twitter hesabından Sağlık Bakanı'na çağrı yaparak "Bu hanımı 14 gün karantinaya aldırsaydınız, bir araba da sopa attırsaydınız iyi olurdu" diye yazdı.

Özel bir hastanede göğüs hastalıkları uzmanı olan ve katıldığı televizyon programları ile bilinen Çelik'in sosyal medya hesabından yazdıklarında kadına yönelik şiddeti savunması dikkati çekti.

sopa2.JPG

PAYZIN'DAN SEZAİ ÇELİK'E TEPKİ

Sezai Çelik'in paylaşımını alıntılayan gazeteci Şirin Payzın, bir doktorun bir kadın ve gazetecinin dövülmesini talep etmesinin toplumun için büyük tehlike olduğunu söyledi.

Payzın, açıklamasında "Bana sopa atılmasını Bakan Bey’e tavsiye eden bu kişi ile ilgili suç duyurusunda bulunabilirim tabii ama daha çok kamuoyuna seslenmekten yanayım.Kadınların her gün öldürüldüğü bu ülkede bir hekimin bir kadın ve gazetecinin dövülmesini talep etmesi toplum için çok büyük tehlike!" ifadelerini kullandı.

payzin-tw.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar