Dizi tarihinde ilk: Oyuncular kendisi çekip oynayacak

Dizi tarihinde ilk: Oyuncular kendisi çekip oynayacak
Senarist ve yapımcı Birol Güven tarafından kaleme alınan 'Ev Yapımı' dizisinin ilk bölümü, 9 Nisan'da TRT ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizinin televizyon tarihinde bir ilk olduğu ve her sahnesini oyuncuların kendi imkanlarıyla çekeceği ifade edildi.

Film yapımcısı Birol Güven, "Dünyada bir ilki gerçekleştirdik. Oyuncular kendi imkanlarıyla, evlerinde, ailesiyle, kendileri çekti" sözleriyle TRT'nin 'Ev Yapımı' adlı yeni dizisini duyurdu.

Senaryosu film yapımcısı Birol Güven tarafından kaleme alınan 'Ev Yapımı' dizisinin ilk bölümü, 9 Nisan'da seyirciyle buluşacak. Dünyada bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Güven, “Dünyada bir ilk çünkü tüm sahneleri oyuncular kendi imkanlarıyla, evlerinde, ailesiyle, kendileri çekti. Yönetmen, kameraman, sesçi, ışıkçı, kostümcü, makyajcı, kuaför hep aynı kişiler, oyuncularımız, eşleri ve çocukları” dedi.

Her evin bir set, ailenin fertlerinin de set ekibinin birer parçası olduğu yapımda, Rasim Öztekin ile eşi Esra Öztekin de bulunuyor.

Şoray Uzun, Elçin Şoray, Necmi Yapıcı, eşi Nihan Durukan, Emre Yapıcı, senarist Murat Aras, Ayşe Tolga, Aşkın Şenol, Zeki Yılmaz, Baran Karaoğlan 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar