Diyarbakır'da muhtar, PKK'lılara ilaç temin etti

Diyarbakır'da muhtar, PKK'lılara ilaç temin etti
Diyarbakır'da medyana gelen olayda, henüz hangi mahallede görev yaptığı belli olmayan bir muhtar, PKK'lılara ilaç temin ettiği gerekçesi il tutuklandı.

Muhtar, teröristlerle iş birliği yaptı

Diyarbakır'de sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK'ya yardım ve yandaşlık ettiği tespit edilen bir muhtar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elde edilen bilgilere göre İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık edenlerin belirlenmesine yönelik yaptığı çalışma kapsamında Lice ilçesindeki bir eczanede kalfa olarak çalışan Kali Mahallesi Muhtarı 'Cemil' kod adlı Ç.D.'yi takibe aldı.

PKK'nın verdiği talimatlar doğrultusunda örgütsel eylemlerde bulunduğu belirlenen Ç.D.'nin örgüt yöneticilerince kendisine gönderilen listede yer alan ilaçlar ile tıbbi malzemeleri temin ettiği ortaya çıktı.

İlaçların yaralanan ya da hastalanan teröristlerin tedavisinde kullanıldığı saptanırken, Muhtar Ç.D., Lice ilçesinde belirlenen adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Ç.D., 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar