Diyarbakır'da Devlet Bahçeli'yi çıldırtacak slogan

Diyarbakır'da Devlet Bahçeli'yi çıldırtacak slogan
Partisinin Diyarbakır İl Başkanlığı toplantısına katılan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın konuşma yaptığı sırada salondan "Biji Serok Erdoğan" sloganları yükseldi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da AKP Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın konuşması partililerin sloganları tarafından sık sık kesildi. Erdoğan için Kürtçe "Biji, Serok Erdoğan" şeklinde sloganlar atıldı.

DAVUTOĞLU'NA "SEROK AHMET" DENİLİYORDU

AKP Genel Başkanı ve Başbakanlığı döneminde Diyarbakır'da miting düzenleyen Ahmet Davutoğlu'nun konuşması esnasında vatandaşlar hep bir ağızdan 'Serok Ahmet' (Lider Ahmet) diye tezahürat yapmıştı.

Davutoğlu da bu tezahüratlara "Birileri beğenmese de ben serok demenizi beğeniyorum. Ser çava, Ser sera" (Başım gözüm üstüne) sözleriyle Kürtçe karşılık vermişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Ahmet Davutoğlu'na "Serok Ahmet" diye hitap ediyordu.

Davutoğlu da Bahçeli'nin kendisine yönelik kullandığı "Serok Ahmet" ifadesine tepki göstererek, Bahçeli'nin Kürtçe'ye hakaret ettiğini savunup "Bana hakaret etmek için Kürtçe'yi kendince kullanıyor. Bu Türkiye'de gerçek anlamda bölücülüktür" cevabını vermişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar