Disney+ Türkiye'nin yayın tarihi ve fiyatı belli oldu

Disney+ Türkiye'nin yayın tarihi ve fiyatı belli oldu
The Walt Disney Company’nin dijital platformu olan Disney+, yayın tarihini ve fiyatlarını duyurdu.

Platformda Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanısıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok stüdyodan binlerce saatlik içerik ve platforma özel orijinal yapımlar yer alacak.

Disney+ Türkiye’de 14 Haziran’da yayına başlayacağını duyururken, üyelik ücretini ise aylık 34,99, yıllık 349,90 lira olarak belirledi.

Kullanıcılar, dört adede kadar eşzamanlı yayın, on cihaza kadar sınırsız indirme, seçili içerikleri IMAX teknolojisiyle izleme ve yedi taneye kadar farklı profil yaratma olanağına sahip olacak.

PLATFORMDA NELER VAR?

Platforma özel içerikler arasında, yapımcılığını ve senaristliğini Jon Favreau’nun üstlendiği Star Wars içerikleri ‘The Book of Boba Fett‘ ve ‘The Mandalorian’ var. Ayrıca Oscar Isaac’in, merakla beklenen Marvel yapımı dizisi ‘Moon Knight‘ ile Oscar adayı ‘Shang-Chi ve 10 Halka Efsanesi‘ de izlenebilecek yapımlar arasında bulunuyor. 

Emma Stone’un ‘101 Dalmaçyalı‘dan Cruella de Vil’i canlandırdığı Oscar ödüllü ‘Cruella‘ filmi platformun kataloğunda yer alıyor.

‘The Simpsons‘ ve ‘How I Met Your Mother‘ da platformda izlenebilecek TV tarihinin popüler yapımlarından ikisi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar