Dilan Çıtak'tan babasına olay sözler: "İnsanları salak yerine koymasınlar"

Dilan Çıtak'tan babasına olay sözler: "İnsanları salak yerine koymasınlar"
Son günlerde kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile gündeme gelen İbrahim Tatlıses'e, kızı Dilan Çıtak'tan sert sözlerle yüklendi.

Yeni Asır Gazetesi'nden Tarhan Abdullahoğulları'nın haberine göre haftalardır çocuklarıyla birçok sorun yaşayan İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklama ile bu kez şarkıcı kızı Dilan Çıtak'la arasını bozdu. Ünlü türkücünün "Evrakları geç verdiği için daireyi alamadı" sözleri, kızı Dilan Çıtak'ı kızdırdı.

"SALAK YERİNE KOYMASINLAR"

Konuyla ilgili konuşan Çıtak, "Evet evraklar biraz gecikti. Koşarak tapu dairesine mi gitseydim? Çocuk evrakla yapılmıyor, çocuk hislerle yapılan bir varlık. Bir his varsa 'Geç verildi' diye bir mazeret olamaz. Bir tek bana mı denk gelmiş bu durum!" sözleriyle babası İbrahim Tatlıses'e tepki gösterdi.

Babasının Kuşadası'ndaki dairelerinden bir tek kendisinin alamadığını söyleyen Çıtak, "Bundan önce de kendi paramı kendim kazanıyordum, şimdi de öyle. Kalkıp bir şeylerin peşine hiç düşmedim ama artık insanları salak yerine de koymasınlar. Para meselesi değil; burada hak, adalet durumu var. 27 yıl sonra barışan bir evlada daire verilmiyorsa, burada evrak meselesi suni geliyor." dedi.

Babasının yardımcısına da bir daire verdiğini belirten Çıtak, bu kişinin Gülçin Karakaya olup olmadığını belirtmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar