Dikkat! Son 10 gün... Başvuran her emekliye verilecek

Dikkat! Son 10 gün... Başvuran her emekliye verilecek
Promosyon sahibi olmak isteyen emeklileri ilgilendiriyor. Emekli maaşların yapılacak zam oranının açıklanmasının ardından emekli vatandaşlar maaşlarını alamdan önce bankaların sunduğu promosyon oranlarını merak ediyor. Bankaların promosyon tutarlarını öğrenmek isteyen emekliler bankaların emekli promosyon miktarlarını ve kendilerine sunulan ayrıcalıkları araştırmaya devam ediyor.

Emekli promosyonunu sahip olmak isteyen vatandaşlar,  maaşını tercih ettiği bankadan çekme sözü vererek emekli promosyonuna sahip olacak.  Emekli vatandaşların alacakları promosyon ödemeleri maaşlarına ve bankalara göre değişiklik gösteriyor. Ülkemizde emeklilerin en çok tercih ettiği bankaların başında gelen Akbank emekli müşterilerine vereceği promosyon miktarlarını duyurdu.

PROMOSYON KAMPANYASININ DETAYLARI

SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 15 Kasım 2021 – 21 Ocak 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Akbank’tan almayı taahhüt ederek 2.500 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz.

Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.
 
Emekli maaşını 3 yıl boyunca Akbank’tan almayı taahhüt edenlere,

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL, ek promosyon ile 1250 TL  toplamda 1750 TL

1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL, ek promosyon ile 1475 TL  toplamda 2100 TL

2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL , ek promosyon ile 1750 TL, toplamda 2500 TL promosyon imkanı sunuyor.

Emekli Sandığı’ndan emekli oluyorsanız, çalıştığınız kuruma vereceğiniz emeklilik dilekçesinde maaş ve ikramiye ödemeleri için banka tercihinizi Akbank olarak belirtebilirsiniz.

SSK veya Bağkur’dan emekli oluyorsanız, e-devlet üzerinden veya SGK İl/İlçe Müdürlükleri’ne emeklilik başvurusunda bulunurken, dolduracağınız Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde maaşınızın yatırılacağı banka tercihini Akbank olarak belirtebilirsiniz. (Egehaber.com)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar