Dilan Çiçek Deniz düğünü neden erteledi?

Dilan Çiçek Deniz düğünü neden erteledi?
Uzun zamandır İzlanda'lı sevgilisi Thor Saevarsson ile aşk yaşayan Dilan Çiçek Deniz, evlilik yolunda ilerlerken son anda üzücü bir haber verdi. İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisiyle düğünlerini ertelediğini açıklayan Deniz, ertelemenin nedeninin iş yoğunluğu olduğunu belirtti. 

Önceki gün Bebek''te objektiflere yansıyan Dilan Çiçek Deniz, iş yoğunluğundan dolayı düğünün ertelendiğini açıkladı. Yakın zamanda evlenmeleri beklenen çiftin bu haberi herkesi şaşkına çevirdi. 

Dilan Çiçek Deniz''den ''Thor Saevarsson'' paylaşımı: Ruh ikizim! - Magazin  haberleri

"DÜĞÜNÜ ERTELEMEK ZORUNDA KALDIK"

Edinilen bilgiye göre; Sevgilisi ve kendinin iş yoğunluğu nedeniyle böyle bir karar aldıklarını belirten Deniz, "Düğün iptal olmadı. Benim çekimlerin başlıyor. Thor''un kendi işleri var. Bu yüzden düğünü ertelemek zorunda kaldık" diye konuştu.

Dilan Çiçek Deniz ve sevgilisi Thor Saevarsson tuvalette basıldı! - Londra  Gündem

EVLİLİK TEKLİFİNE HAZIRLIKSIZ YAKALANMIŞTI

Oyuncu, İzlandalı sevgilisinden Boğaz Köprüsü''nde sürpriz bir evlilik teklifi almıştı. "Evet" yanıtını vererek Saevarsson ile hayatını birleştirme kararı alan ünlü oyuncu, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya''da, onun Avrupa''da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış" demişti.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir? Boyu, Kilosu, Yaşı, Sevgilisi Kim

AİLE İLE TANIŞTI

"Evlilik tarihi henüz belli değil. Zaten belli olursa siz öğrenirsiniz"
açıklamasını yapan ikili, daha sonra yeni yılı İzlanda''da karşılama kararı almıştı. Soluğu sevgilisinin memleketinde alan Dilan Çiçek Deniz, Saevarsson''ın ailesiyle tanışmayı da ihmal etmemişti.

"HANIMLAR,BEYLER, KAYINPEDER..."

Thor Saevarsson''ın babasıyla birlikte objektif karşısına geçen ünlü oyuncu, gönderisinde, "Hanımlar, beyler; kayınpeder..." notunu düşmüştü. Deniz''in bir hayli neşeli olduğu da dikkatlerden kaçmamıştı.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar