Digitürk spor sorumlusu Rashed Al-Marri'den Fenerbahçe'yi kızdıracak sözler! Logomozu illegal şekilde kullanırsanız... 

Digitürk spor sorumlusu Rashed Al-Marri'den Fenerbahçe'yi kızdıracak sözler! Logomozu illegal şekilde kullanırsanız... 
Süper Lig'in yayıncısı Digitürk'ün spordan sorumlusu Grup Başkanı Rashed Al-Marri Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalarda bulundu. 

Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı görevine getirilen Rashed Al-Marri, Sözcü'ye konuştu.

"LOGOMUZU KULLANIRSANIZ PROBLEM OLUR"

Al-Marri, Fenerbahçeli futbolcuların maç sonunda giydikleri tişörtlerle ilgili olarak, "Biz bir iki hafta bekleyelim dedik. Ama bir noktadan sonra siz bizim logomuzu illegal şekilde kullanırsanız bu problem olur. Tişörtleri çıkarın, ne söylemek istiyorsanız söyleyin hiçbir problem yok. Bazı şeylerin ihlalini yapmayalım artık. Yüzde yüz olmasa da bazı şeyleri aştığımızı düşünüyorum" dedi.

"SİZİ SIKINTIYA DÜŞÜRÜR"

Marri, "Kimse şirketimizden birinin kovulmasını isteyemez. Tehdit ettiğiniz boykot kampanyası sizi sıkıntıya düşürür, parayı kesersek size gelecek para azalmış olur." ifadelerini kullandı.

"MAÇLAR MEDYADA OYNANIYOR"

Maçların çoğunun stadyumlarda oynanmadığını ifade eden Al-Marri, "Maçlar medyada oynanıyor. Bence asıl problem bu. Gizli ajandaları, farklı hedefleri, algılarını ekrana yansıtmak yerine biz oturup futbol konuşuyoruz. Yorumcularımız analitik şekilde futbol konuşuyor." diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Erzurumspor galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulunarak, “Taraftarlarımıza sesleniyorum, hazır olun. Gerekirse decoder boykot kampanyasına da gideceğiz. Futbol tarihinin en ağır kampanyası olur bu. Fenerbahçe'nin ne olduğunu demek bilmiyorsunuz. Hodri meydan” demişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar