Didem Tüncer’in katili Adem Tüncer, 9 yıl sonra yakalandı

Didem Tüncer’in katili Adem Tüncer, 9 yıl sonra yakalandı
Evli olduğu Dilek Tüncer’i öldüren Adem Tüncer isimli erkek, 9 yıl sonra Muş'ta yakalanarak tutuklandı.

Didem’in katili 9 yıl sonra yakalandı

Bursa'da 9 yıl önce evli olduğu kadını 26 yerinden bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Muş'ta yakalandı.

Muş Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2011 yılında Bursa'da evli olduğu Dilek Tüncer'i öldüren Adem Tüncer'in yakalanması amacıyla çalışma başlattı. Aylarca süren takip sonucu sahte kimlik kullanan zanlının Muş'un Toprakkale köyünde yaşadığını tespit eden ekipler, belirledikleri adrese operasyon düzenledi.

Tüncer, saklandığı evin merdiveninin altındaki gizli bölmede yakalandı.

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

26 Ekim 2011’de merkez Yıldırım İlçesi Çınarönü Mahallesi Atlı Sokak’ta meydana gelen olayda, kayınpederi Abdurrahim Tontaş’ın, 4 katlı evinin birinci katında oturan Adem Tüncer, akşam saatlerinde evli olduğu Dilek Tüncer, 4 yaşındaki kızı Melek ve 6 yaşındaki oğlu Melik ile kayınpederinin dördüncü kattaki dairesine gitti.

Kızı ve damadı ile bir süre oturan Abdurrahim Tontaş, torunlarının yeşil kartlarının süresinin dolduğunu söyleyip, kızı Dilek’i, gerekli olan evrakları alması için evine gönderdi.

Kayınpederi ile bir süre oturan Adem Tüncer daha sonra evrakları almak için eve inen Dilek Tüncer’in gelmediğini belirtip evden ayrıldı.

Bir süre sonra anne ve babası gelmeyince evlerine inen Melek Tüncer, geri döndüğünde dedesine anne ve babasını evde göremediğini söyledi.

Bunun üzerine torunu ile kızının evine inen Abdurrahim Tontaş, Dilek Tüncer’i oturma odasında cansız bir şekilde gördü. Tontaş, evden ayrılıp komşularından yardım istedi.

Bir süre sonra belirtilen adrese gelen 112 Sağlık ekipleri vücudunun çeşitli bölgelerinde 26 bıçak darbesi bulunan ve boğazı kesilen genç kadını yaptıkları tüm müdahalelere rağmen yaşama döndüremedi.(AA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar