Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan’ın mesajlarını ifşa etti

Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan’ın mesajlarını ifşa etti
Didem Soydan LGBT'li bireyleri desteklerken "Mücbir sebeplerde yıldızı parlayanlar ve hali hazırda yıldız olanlar, LGBT'ye niye destek olmuyorsunuz?" sözleriyle dikkat çekti. Oyuncu Bartu Küçükçağlayan bu sözleri üstüne alınınca bakın neler oldu.

Didem Soydan ve Bartu Küçükçağlayan’ın yazışması sosyal medyada gündem oldu. Geçen gün Didem Soydan Instagram hesabından “Mücbir sebeplerde yıldızı parlayanlar ve hali hazırda yıldız olanlar, LGBT’ye niye destek olmuyorsunuz?” eleştirisinde bulundu.

'ÖZELDEN MESAJ ATTI' 

Bu paylaşım sonrası Didem Soydan’a ‘Mücbir Sebepler’ programını sunan Bartu Küçükçağlayan özelden mesaj attı. Soydan’ın açıklamasını yanlış anlayan Küçükçağlayan “Bize neden kızıyorsun?” diyerek ünlü modele serzenişte bulunup ardından da “Hadi barışalım” dedi.

222.jpeg

SOYDAN’I ENGELLEDİ

“Bana da sinirlenme be” diyen Bartu Küçükçağlayan ardından ise Didem Soydan’ı engelledi. Bunu fark eden Soydan ise mesajları ifşa etti. Soydan paylaşımında “Hayır anlamadım programa katılıp yayını bozacağımı falan mı sandı acaba? Soramıyorum da engellemiş. Büyük saçmalık görüntülüyorum ama iyi oldu bu süreçte. Ya da programın yıldızı parlayan veya hali hazırda yıldız olanlar yazımdan alınıp mücbir baskılar mı yaptılar acaba? Korkak ünlüler neyse her iki sebep de ilginç” dedi.

11-001.jpeg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar