Didem Kınalı'dan bomba itiraflar!

Didem Kınalı'dan bomba itiraflar!
Yıllar sonra İbo Show'un programına katılan oryantal Didem Kınalı Bülent Serttaş ile gerginlik yaşamıştı. Didem, dikkat çekici itiraflarda bulundu.

Oryantal Didem'den bomba itiraflar!

Oryantal Didem Kınalı yıllara sonra İbrahim Tatlıses'in programı İbo Show'a katıldı. Didem, dans ettiği sırada programda olan Bülent Serttaş'ın kafasını çevirmesinden sonra Serttaş ile  gerginlik yaşamıştı. 


Didem Kınalı Hürriyet'e çarpıcı açıklamalar yaptı. Didem'e, Bülent Serttaş'ın sen dans ederken başını başka tarafa çevirmesi olay oldu. Ne hissettin o an? sorusu sorulunca, "Gerçekten hiç fark etmedim. Sosyal medyada gündem olunca yeniden izledim ve gördüm." dedi.


Oryantal Didem'e, "O an fark etseydin tepkin nasıl olurdu?" sorusu yönelince, "Dururdum, 'Hayırdır, ne yaptım sana' derdim. Sonra düşündüm ve aklıma bir sene önceki olay geldi. Bir düğünde sahneye çıkacaktım. "25 dakikalık şovun süresi çok fazla, 15 dakika yapalım" dediler, "Tamam" dedim. Ama sekizinci dakikada müzik durdu." şeklinde yanıtladı. 


'BÜLENT BEY İSTEDİ'


Müziğin neden durduğu sorulunca da, "Bülent Bey istedi" dendi. Az dakikası kalmış, o şarkı söyleyecekmiş. Ben de bağırdım çağırdım. Ama mekanı polise şikayet ettiğim doğru değil. Zaten bu başıma ilk defa gelmiyor. Nedense solistler daha çok şarkı okuyabilmek için benim sahnemi yemek istiyor. Bülent Bey'le sonra hiç karşılaşmamıştık. Bana biraz haber olmak için yapılmış gibi geliyor, bilmiyorum.


GÖĞSÜMÜ TUTMAK İSTEDİ... 

Kınalı, şiddet ve tacize maruz kaldın mı? sorusuna , "gisini anlatayım? Mesela çok küçük yaştayken biri taciz etmeye çalıştı. 11 yaşımda göğüslerim büyük dursun diye babamın çoraplarını kostüme koymuştum. Adam göğsümü tutmak istedi, eline çoraplar geldi! Rakı şişesi fırlatarak kafasını yardığım adamlar oldu. Tehditler aldım "Öldürürüm, vururum" diye. İkizler burcuyum, çok güçlü bir karakterim var. Kimseye pabuç bırakmadım, mücadele ettim, hep savcılığa gidip şikayetlerimi yaptım." şeklinde yanıt verdi. 

 

 

 

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar